Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel való házasság rendben, de inkább szokásos - homályos már. Viszont, egy sráccal találkoztam és elbájolt. Gyermeikeink is rendben. Nem tudom mit tegyek így?
A férjemmel való lángolás múlásával lehetne valaha olyan a tűz, mint amilyet most érzek egy srác iránt? Ez a bajom. Aggódok. A szeretkezéshez (férjemmel) is alig van affinitásom annak ellenére, hogy nulla gond nem volt ezzel 16 éven át. A barátnőimnek az a véleménye, hogy akinek idejétmúlt a kapcsolata, csak annak jó a frissülés, szóval nem bólogattak amikor ezt felhoztam, nem helyes amit csinálok. Képtelen vagyok rossznak ítélni a házasságomat is. De itt ez a srác. Mindemellett fokozatosan rosszabban néznek ki a dolgok a férjemmel. Tudom hogyan kéne lépnem, viszont már ha a férjemmel vagyok, rosszul érzem magam. Egyre nagyobb a hiányérzet.
Mit tudok tenni, hogy elfogadható eredménnyel jöjjek ki ebből a körből?
Ebben a korban megbolondulnak a nők. Ahogy te is. De majd ha elhagyod be nő a fejed lágya idővel... Ahogy anyámmal is történt.
Én vagyok a válásukat elszenvedő gyerek.
20
Nem mentséget keresek. Egyszerűen szerelmes vagyok. Beszélnem kell normálisan a férjemmel, hogy eltávolodtunk egymástól, és ne folytassuk tovább. Keveset tudok találkozni a fiúval, és nekem több kell. Sajnos közömbös lettem a férjem iránt, nyűg a szex is vele. Rengeteg dolga idegesít, addig kell elválnunk amíg jó a kapcsolatunk. Még nem tudom hogyan kezdjek hozzá....
22
Pont erről van szó. Az érzelmeket nem lehet befolyásolni. Nem, nem csaltam meg a páromat. Nem volt szükségem rá, a férjem szexuálisan aktív, méretei sem kicsik, a libidója igen erős. Nemi életünk rendben volt. Nem tehetek erről a helyzetről, csak így alakult. Nálatok úgy látszik másképp.
" A srác hevesebb, vadabb természetű"
A férjed is pont ilyen volt amíg újdonság voltál neki, csak már elfelejtetted a 16 év alatt.
Na meg azt is elfelejtetted, hogy már te sem vagy az a friss ropogós 20 éves kis csaj, hanem egy ráncosodó, narancsbőrű, lelakott, középkorú kéát gyerekes családanya.
Tegyük fel, hogy elválsz.
Utána hogyan tovább?? Végig gondoltad már??
Te léptél félre, a gyerekeid megutálnak és az apjukkal maradnak a lakásban.
Te mész majd az utcára vagy valami albérletbe.
Utána is fogsz kelleni majd a fiatal kanodnak??
Az meg van, hogy Dunát lehet rekeszteni középkorú elvált nőkből, akikre már korodbeli normális egzisztenciájú férfi rá sem néz, mivel minden ujjára kap nálad jóval fiatalabbat is?
De hajrá.
Ha még most időben belehúzol, karácsonyra már az utcán lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!