Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjemmel való házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel való házasság rendben, de inkább szokásos - homályos már. Viszont, egy sráccal találkoztam és elbájolt. Gyermeikeink is rendben. Nem tudom mit tegyek így?

Figyelt kérdés

A férjemmel való lángolás múlásával lehetne valaha olyan a tűz, mint amilyet most érzek egy srác iránt? Ez a bajom. Aggódok. A szeretkezéshez (férjemmel) is alig van affinitásom annak ellenére, hogy nulla gond nem volt ezzel 16 éven át. A barátnőimnek az a véleménye, hogy akinek idejétmúlt a kapcsolata, csak annak jó a frissülés, szóval nem bólogattak amikor ezt felhoztam, nem helyes amit csinálok. Képtelen vagyok rossznak ítélni a házasságomat is. De itt ez a srác. Mindemellett fokozatosan rosszabban néznek ki a dolgok a férjemmel. Tudom hogyan kéne lépnem, viszont már ha a férjemmel vagyok, rosszul érzem magam. Egyre nagyobb a hiányérzet.

Mit tudok tenni, hogy elfogadható eredménnyel jöjjek ki ebből a körből?

2023. szept. 21. 16:15
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
89%

Már nincs mit hozzáfűznöm, leírták már néhányan, hogy ezt nagyon elrontottad. Sosem szabad egy jó házasságból kilépni, mert kicsit sem könnyű normális férfit (nőt sem) találni.

Ezért szoktak a párok elmenni valahova, kipróbálni valami újdonságot, vagy akár szexben valami izgalmasabb dolgot.

De ez, amit Te csinálsz, nagyon gerinctelen.

2023. szept. 21. 17:08
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Válj el!
2023. szept. 21. 17:12
 13/48 A kérdező kommentje:
Addig jónak éreztem a házasságomat, mások szerint tökéletes. Én nem érzem olyan jónak. A szex meg mellékes. A szerelem miatt nem látom reálisan a dolgokat? Ez is lehet.
2023. szept. 21. 17:14
 14/48 anonim ***** válasza:
68%

Minden házasságban vannak mélypontok.

Mi 30 éve együtt vagyunk a feleségemmel.

Számtalanszor ott hagyhattam volna, ha csak a szex lett volna nekem a lényeg.

A nők nem mindig kívánják a szexet és ezt megértettem, próbáltam evvel élni.

Ha a fantáziát néztem volna akkor is elhagyhattam volna, mert nem olyan, aki állandóan meglepne valamivel. Még szebb nők is léteznek nála és már fiatalabbak is, de érzelmileg még is vonzódunk egymáshoz.

Számtalanszor leültünk és megbeszéltük, ha volt valami probléma és mindketten igyekeztünk változatni.

Az esetünkben nekem kell kitalálni dogokat a szexhez és újításokat vagy legalább is változtatásokat eszközölni. Pont fordítva van mint nálatok, én igénylem a változtatásokat és a nejem nem annyira.

Férfiként 50 felett nem olyan könnyű néha "megküzdeni" a gravitációval és ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, mi az ami működik nála és mi nem.

Engem a nejem "inspirál" és én meg Őt. Minél régebb óta együtt vagyunk annál jobb a szex közöttünk és tartalmasabb.

Miért nem beszéled meg a férjeddel, hogy Te vadabb, temperamentumosabb szexet szeretnél.

A nejemen látom, hogy ép milyet szeretne. Valamikor csak lájtos és csak egy orgazmust akar.

Néha meg 3-4et is és van hogy az ájulás szélén van szinte. Legutóbb is az sem tudta hol van és 2 orgazmusa között folyamatos orgazmusai volt. Persze meghajtottan mint SINGER a varrógépet, mert ép arra vágyott.

Én vagyok a legboldogabb, ha a feleségen ritkán kér valamit, Te is állj elő a vágyaiddal közöld vele, ha még számít valamit a kapcsolatotok.

Persze felehetően már más férfi után vágysz és a régi már megunt.

2023. szept. 21. 17:40
 15/48 anonim ***** válasza:
16%

Na jó, ez a kérdés kamu, csak hatásvadászat.

Évekkel ezelőtt volt már, jó a memóriám, szinte ugyanebben a megfogalmazásban. Ott is elhangzott ugyanez: "A srác hevesebb, vadabb természetű. A jó értelemben persze. A férjem meg az a higgadt, nyugodt, mindent előre eltervező, mindent előre tudó ember. Régebben ez tetszett, ma viszont nem. "

2023. szept. 21. 17:47
 16/48 A kérdező kommentje:
Arra is válaszolnátok, hogy az érzéseken hogyan lehet változtatni. Hiába gondolok arra, hogy a férjemet szeretem meg minden, ha mások az érzéseim. Jelenleg lehetségesnek tartom, hogy hosszú kapcsolatom legyen ezzel a fiúval. Nagyon sokan mondják, hogy ha meglennének az érzelmek a férjem iránt, akkor nem leszek szerelmes másba. Ha másba leszek szerelmes, akkor a másodikat kell választani, mert az első kapcsolat már amúgy is rossz.
2023. szept. 21. 18:02
 17/48 anonim ***** válasza:
83%
Na ezért nem akarok soha megházasodni, tök legitim lett a megcsalás, a nők ettől valamilyen romantikus filmbe hiszik magukat vagy nem tudom, de tök oké és természetes lett nekik, sőt még a barátnők szerint ez teljesen okés, az eszem megáll, Isten mentsen a házasságtól.
2023. szept. 21. 18:40
 18/48 anonim ***** válasza:
80%
#17 Nem lett tök legitim a megcsalás, csak ki kéne mozdulni és emberekkel találkozni, nem pedig folyton a GYK nyomoronc kérdéseit olvasgatni.
2023. szept. 21. 19:32
 19/48 anonim ***** válasza:
90%

Ha már úgyis csalod, akkor legalább hagyd ott szerencsétlent.

A másikat is megunod majd, bár előbb ő fog. Ez addig izgalmas, amíg titkos, ha vele éled a mindennapokat, akkor ugyanez lesz idővel.

2023. szept. 21. 19:56
 20/48 anonim ***** válasza:
83%

Én még csak 3 éve vagyok a párommal, mindketten 30 koruliek vagyunk. Szeretem, hűséges típus vagyok, de nem tudom elképzelni hogy életünk végéig ne lenne más aki iránt ne lenne legalább egy pici fellángolásunk. Viszont nem éri meg annál tovabb menni. Egy előző paromnal voltam szerelmes másba, de szerencsére egy idő után erőt vettem magamon és kerültem a közös társaságot.

Akkor úgy láttam jónak és bár nem lett életre szóló az akkori párommal, ugy gondolom jól tettem hogy nem engedtem a fellángolásnak. Jóval utána tisztán láttam. Felesleges a jót eldobni ilyesmi miatt.

Ne tedd Te se...én házasság párti vagyok, de megértem azokat is akik más utat választanak bizonyos okokból. Nem látok bele az életedbe, de szerintem a monotonitás hozta ki belőled hogy nyiss más felé.

Bár hibát kovettel el hogy fereleptel, vissza nem tudod csinálni, de gondolkozz el hosszútávon melyik a jobb. Látsz reményt hogy beszélgess a ferjeddel az erzeseidrol és helyrerazzatok a hazassagotokat?

2023. szept. 21. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!