Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki, akit ismerek kapcsolatban él vagy házas vagy már gyereket akar, én meg nem tudom elképzelni valaki mellett magamat egy életen át vagy éveken át sem. Ezen lehet javítani?
Van ilyen.
Én házasodni szeretnék, de gyerek nem lesz. Van olyan barátnőm, aki kapcsolatot se akar, és boldog így.
Nem kell kényszerpályákat bevállalni, csak mert mások úgy élnek.
Én pl pocsék anya lennék, nem szeretnék se várandós lenni, se csecsemőkkel, se kisgyerelekkel, se tinikkel foglalkozni. Olyan párom van, aki szintén nem, boldogok vagyunk.
Van bennem annyi önismeret, hogy tudjam, hogy ez totál elrontana mindent, nem csak mindkettőnk, de a feltételes gyerekünk életét is elcsesznénk vele.
Én nagyon szeretnék gyereket, de anyagi okok miatt nem lesz soha! Hiába keresek viszonylag jól, a magyar férfiak többsége képtelen megteremteni az ehhez szükséges egzisztenciát, en hiába rakom bele a tegláimat a közös életbe, ha neki nincs egy darab se....egyedül meg... ugy hogy?! A csecsemő sírás nem zavar, ahogy a tinikkel is megütöm a közös hangot...Szerintem csodálatos lehet gyereket nevelni a maga nehézségeivel együtt. Furcsálom, hogy valaki ezt nem szeretné...ugyanakkor szuper, hogy van annyi önismereted, hogy ezt így meg tudod fogalmazni, sokkal boldogabb tarsadalom lennénk, ha ezt tobben fel mernék vállalni!
4, remélem sikerül majd megoldani.
Igen, azt hiszem sokkal boldogabb társadalom lennénk, ha minden gyerek őszintén akart és szeretett lenne. A gyerekek érzik, egész kicsi kortól, ha nemkívánatosak, ha nem igazán akarták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!