Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó kötekedés ellen mit lehet tenni?
Ez az amikor mindent a masik csinal az dolgozik csak más meg lesi es beszólogat.
Nekem meg takaritas mosogatas fozesnek van ez hogy minden ram van szakadva neki meg az a legnagyobb gondja hogy beleköt a gáztűzhelyen suvickolas után maradt mikrofoltba vagy a mosogaton a csempén egy csepp másik foltba.
Igaz hogy en viszem az egesz házat háztartásban neki meg a kontroller szerepe jutott csak.
Ja meg ha pihenek leülök masik nap nincs kaja se en vagyok a lusta trehány igénytelen meg hanyag.
És ez nem egyedi hogy annak jár a szája akinek max annyit lenne joga csak mondani hogy köszönöm. Es pofa befog
5
Mondtam neki, azért mert az oviba kérik. Értem én hogy forrón kell, csak azt nem miért cseszeget vele
6
Az én férjem csak dolgozik, fürdeti a gyereket és kész, hétvégente hobbizik. Nem szàmít hogy kutya beteg voltam akkor. Meg most. Ja meg nagybevasárol. Meg ő nem fog elmenni a gyerek igazolásáért a dokihoz, kerjek mailt és küldjem el az ovinak. Hiába mondom papír alapú kell. De sétáljak én másfél km-t... miközben ő kocsival jár.
8
Ezt nem igazán értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!