Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandó kötekedés ellen mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandó kötekedés ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Csináltam forró italport. Elmentem pakolni, fürdővizet csinálni a kislányunknak, azt se tudtam merre vagyok, erre a férjem kérdi miért nem forrón iszom. Mondom ha hűlni kezd akkor és még dolgom van. Na ekkor 5 ×elismételte azt forrón kell. Annyira felidegesített hogy üvöltözni kezdtem a 3 évesünk előtt. Múltkor tornacipőt vettünk. Fűzőset. 3boltba is elmentünk. Kb 50szer kérdezte miért füzős kell. A kiabálastól csak az tartott vissza hogy sok ember volt körülöttünk. Beteg vagyok, a gyerek is. 2 nap múlva osztályfőnöki óra lesz, 3 napja azt hallgatom, biztos meggyógyulok, menjek. Hiába mondom most is alig állok a lábamon, maradok. Kapom az ivet miszerint nem akarok meggyógyulni, folyamatosan. Tudnék mit írni... bele fáradtam az egészbe.

2023. szept. 19. 20:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

De miért veszed fel cseszegetésnek? Én nem venném egyáltalán. Itt szerintem is valahol mélyen más a probléma, ami miatt kiakadsz és ő cseszeget ha cseszeget.

Az én párom azzal szokott kötekedni velem, hogy kérdezi elejtettem-e vajon ma valamit, mert tudja, hogy kétbalkezes vagyok és nem vitázok érte, mert igaz és mert olyan a dinamika köztünk, én is beszólogatok neki, hogy biztos elfelejtett valamit, mert elszokott sok mindent, de attól még szeretjük egymást.

Gondolkozz el hogy mi a valódi ok az egész feszült hangulat miatt és ha hajlandóak vagytok rá mindketten hozzátok helyre. Ha pedig nem, akkor van le is út fel is út...

2023. szept. 19. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Szarkazmus... ha nem erted akkor erdemes lehet muvelodni
2023. szept. 19. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs feladat felelosseg munka a kezében. Valahogy ra is kéne valamit bízni engedni.

Ez ahhoz haspnlo mikor munkssok közt egy kapál 3 másik meg nézi.

Valahogy probálj rábizni valamiket es ne leoltani(mivel.ugyis elcseszi mert nincs rutinjában)hanem aprankent bevezetni a közös csapatmunkába hogy szokja meg.

2023. szept. 19. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az a probléma, hogy minden jóformán rád hárul. Mennyit dolgozik, mi a munkahelye, te dolgozol? Segít az elintéznivalókban egyébként? Nagyszülők bevonása? Esetleg az, hogy ultimátumot adsz neki, beszerveztik ki mit csinál?
2023. szept. 19. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Az ilyen helyzetre találták ki a válást. Amikor (már) nincs szeretet, tisztelet a felek között, totálisan elégedetlenek vagytok egymással. Nem kell egy ilyen házasságban szenvedni, ki lehet lépni.

Akármit csinálsz, akármilyen jó is akarsz lenni, a férjed kritizálni fog. Módszeresen lebontogatja az önbizalmadat, végül te magad is elhiszed hogy egy életképtelen senki vagy, aki nélküle 2 perc alatt elpusztul. Az ilyet ott kell hagyni a fenébe.

2023. szept. 19. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

15

Tökéletes váladz

2023. szept. 19. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem működne, ha úgy viselkedne mint egy fogyatékos, nekem nem lenne ehhez türelmem, hogy rámszól, miért nem iszom meg az italt azonnal, ahogy megfőztem. Vagy értetlenkedne miért kell fűzős cipő, de gondolom a te viselkedésed is irritáló lehet neki, olyan Karen-esre veszed, idegbetegben nyomod, az meg neki nem jön be. Ilyen az amikor megszűnik az egyén, a romantika, szeretet két ember között és már csak családként fubkcionálnak, minden napi rutin, és monotonitás, a napi robot felemészti az embert. Kicsit lazítani kellene, elutazni, gyereket a nagyinak leadni.Segitsen be a haztartasban többet. Mutasd meg neki amit ideírtunk hátha segít.
2023. szept. 20. 06:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Amikor kötekszik adj neki igazat -pl igen drágám- és letörlöd újra a csempét ahol kifogásolta, de törlés közben -szépen mosolyogva- máris mondd azt, hogy ő mit csináljon pl. vidd ki kérlek a szemetet, szedd össze kérlek a ruhákat, akármilyen feladatot adj neki. Le fog szokni a kötekedésről, és megtanulja, hogy otthon is van munka. Remélhetőleg :)
2023. dec. 12. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az jutott még eszembe, hogy talán ő is érzi, hogy otthon nem sok vizet zavar, és legalább fontosnak akar látszani. A munkába való bevonás erre is jó, ettől hasznosabbnak fogja érezni magát.
2023. dec. 12. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!