Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó kötekedés ellen mit lehet tenni?
De miért veszed fel cseszegetésnek? Én nem venném egyáltalán. Itt szerintem is valahol mélyen más a probléma, ami miatt kiakadsz és ő cseszeget ha cseszeget.
Az én párom azzal szokott kötekedni velem, hogy kérdezi elejtettem-e vajon ma valamit, mert tudja, hogy kétbalkezes vagyok és nem vitázok érte, mert igaz és mert olyan a dinamika köztünk, én is beszólogatok neki, hogy biztos elfelejtett valamit, mert elszokott sok mindent, de attól még szeretjük egymást.
Gondolkozz el hogy mi a valódi ok az egész feszült hangulat miatt és ha hajlandóak vagytok rá mindketten hozzátok helyre. Ha pedig nem, akkor van le is út fel is út...
Nincs feladat felelosseg munka a kezében. Valahogy ra is kéne valamit bízni engedni.
Ez ahhoz haspnlo mikor munkssok közt egy kapál 3 másik meg nézi.
Valahogy probálj rábizni valamiket es ne leoltani(mivel.ugyis elcseszi mert nincs rutinjában)hanem aprankent bevezetni a közös csapatmunkába hogy szokja meg.
Az ilyen helyzetre találták ki a válást. Amikor (már) nincs szeretet, tisztelet a felek között, totálisan elégedetlenek vagytok egymással. Nem kell egy ilyen házasságban szenvedni, ki lehet lépni.
Akármit csinálsz, akármilyen jó is akarsz lenni, a férjed kritizálni fog. Módszeresen lebontogatja az önbizalmadat, végül te magad is elhiszed hogy egy életképtelen senki vagy, aki nélküle 2 perc alatt elpusztul. Az ilyet ott kell hagyni a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!