Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek van a párjának gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van a párjának gyereke ott a nőnek kötelező a gyerekre mosni főzni takarítani mindig kiszolgálni reggelivel ebéddel vacsorával? Gonosz vagyok ha nem akarom ezeket a feladatokat?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 10:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy gonosz.

Csinálja a párod a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Ha nem akarja, akkor minek viszi oda?

2023. szept. 8. 12:49
 32/44 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, a párod mondta neked, hogy gonosz vagy?
2023. szept. 8. 12:52
 33/44 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem ilyen egyszerű, ha te ezzel a fickóval akarsz lenni, és hétvégén nálatok van a gyerek, teljesen egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy olyankor mindhármatok dolgai ezek. Az már innentől kezdve rajtatok áll vagy bukik, hogyan vagytok képesek egymás közt ezt elosztani. Ha nem kérsz belőle, mondd meg párodnak. Ha rád akarja kötelezni, lépj ki a kapcsolatból. Legyél felnőtt ember, tudd eldönteni mit akarsz.
2023. szept. 8. 12:54
 34/44 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk minden második héten vannak itt párom gyerekei. Én nem csinálok ebből nagy ügyet, ha nincs iskola igyekszem olyat főzni amit megesznek. Vacsora vagy marad ebéddel, vagy esznek hideget, vagy csinál valamit az apjuk. De mirellutet, virslit, vagy hasonló gyorsan én is ha kell. A szobájuk az ő dolguk, a mosasnal meg tökmindegy hogy 3 vagy 5 ember ruháját rakom be, a gép intézi, vasalni meg nem szoktunk. A szekrényükbe bepakolok, ez nem gond. Reggel az apjuk kelti, reggelizteti, inditja iskolába őket. Tanulni is ő tanul velük, de ha olyan van ami neki is nehezebben megy, akkor én is szívesen.

Ő is foglalkozik a lányommal, bár ő még kicsi, őt max szórakoztatja amikor épp nagyon nem érek rá. Egyébként őt nagyrészt én látom el, etetem, fürdetem, altatom, kelek hozzá, játszoterezünk, stb. De van hogy muszáj elmennem, olyankor simán rá tudom bízni Páromra, sőt ezzel akkor se volt gond amég pelenkás volt.

2023. szept. 8. 12:57
 35/44 anonim ***** válasza:
15%
Jajj már..Te vagy az a 21 éves csaj, akit nem vesz el a párja, a gyereket pedig elviselni nem tudod...😆
2023. szept. 8. 13:43
 36/44 anonim ***** válasza:
81%
20-as jól mondja: "csak rajtatok múlik, hogyan oldjátok meg a felosztását"
2023. szept. 8. 15:09
 37/44 anonim ***** válasza:
36%
Ha igy viszonyulsz a gyerekhez,nem lesz hosszú kapcsolat...
2023. szept. 8. 15:23
 38/44 anonim ***** válasza:
37%

Hmm a 12 eves lanyom mar siman megfoz komolyabb eteleket is mint bundaskenyer. 8 eves kora ota tanitom fozni es szereti ugyes benne. Oke a fuszerezesben meg ne remekel de probalkozik. Mi ha olaj van kell suti akkor serpenyo. Egyszer sem volt gond vele mitattam elmagyaraztam felfogta es ovatos vele.

Szoval nem ordongosseg a fozes. Plane manapsag mikor mindenre van mar valami ketyere.

2023. szept. 8. 16:40
 39/44 anonim ***** válasza:
71%

Nem kötelező, és nem vagy gonosz, csak éppen rosszul választottál. Ha a "párod" ezt elvárja tőled, akkor nincs miről beszélni. Vagy ez a pasi volt a legjobb a piacon?

N

2023. szept. 8. 16:50
 40/44 anonim ***** válasza:
84%
Ennek a kapcsolatnak vége....ez így bukó.
2023. szept. 8. 17:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!