Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek van a párjának gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van a párjának gyereke ott a nőnek kötelező a gyerekre mosni főzni takarítani mindig kiszolgálni reggelivel ebéddel vacsorával? Gonosz vagyok ha nem akarom ezeket a feladatokat?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 10:04
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
75%
A megközelìtés sem jó...kötelező? A gyereke a párodhoz tartozik.El szokták fogadni..vagy dobja el..?
2023. szept. 8. 10:14
 2/44 anonim ***** válasza:
58%

Nem kötelező, de míg a gyerek kicsi és nem önellátó és a párod nem csinálja meg ezeket, így kénytelen leszel ellátni a gyereket.

Ezért fontos a párválasztás.

2023. szept. 8. 10:25
 3/44 A kérdező kommentje:
Elfogadom a gyereket, viszont nem szeretném kiszolgálni
2023. szept. 8. 10:35
 4/44 anonim ***** válasza:
65%

Tehát szíved szerint megterítenél két főre, leülnél a pároddal enni, a gyerek meg oldja meg magának, tőletek külön?

A gyerek "csatolt áru", a párodhoz tartozik, az ő gyereke.

Úgy kezeld, mint a saját gyerekedet: azt sem ajánlott túlzottan körbeugrálni. A szobája tisztán tartása, és az általa okozott rendetlenség (pl. széttúrt kanapé vagy kiborult nasi) feltakarítása az ő dolga, és a szennyese összegyűjtése is.

A mosást - a tiéteket meg az övét - megcsinálod (azaz a gép), kiteregeted és összehajtod, az ő cuccait meg majd elrakja ő. Vagy eleve teregethet és/vagy összehajtogathat ő is, nemtom hogy oszlik meg a házimunka. Légy fair, adj neki elég tennivalót, de ne legyen túl sok sem.

Ha főznék, három személyre tenném. Ha reggelire szendvicset vagy hasonlót eszik, azt megcsinálhatja magának, ha neked nincs rá kapacitásod.

Én például zabkását főztem magamnak. Anyum nem reggelizik, így szépen megcsináltam a kis adagomat másnapra, és csókolom.

De ha ennyire nem szívleled a gyereket, akkor érdemes elgondolkoznod a szakításon. Nem ítéllek el, ha nem bírod az idegen gyerekeket, de így hosszútávon nem fog működni, mert bizony az életed része lesz.

(Nekem is mostohaapám van, páromnak pedig mostohaanyja. Mindketten saját gyerekükként szeretik a plusz gyereküket ♥ Sosem volt vita ilyeneken)

2023. szept. 8. 10:39
 5/44 anonim ***** válasza:
94%

Na, többek között ezért kizáró ok nálam a gyerek,

Reálisan nézve nem kéne kiszolgálni a gyereket, de a végén mindig az van, hogy a nő csinál mindent a férfi gyereke körül. Illetve a gyerek alá van rendelve a párkapcsolat. Több ilyen párkapcsolatot ismerek, ezekben is mind így van... És nem csak annyi, hogy ha már főz a nő, akkor nyilván jut a gyereknek is és megterítenek 3 főre.

2023. szept. 8. 10:57
 6/44 anonim ***** válasza:
83%
Ha ezeket nem szeretnéd csinálni, akkor gyerek nélküli pasit kell választani. Mert a gyerekes el fogja várni, hogy mikor nála van a gyerek, akkor bizony kiszolgáld őt is.
2023. szept. 8. 11:14
 7/44 A kérdező kommentje:
Szerintem az apja is megtudja ezeket csinálni, csak nem tetszik ez a páromnak.
2023. szept. 8. 11:16
 8/44 anonim ***** válasza:
88%
Csak hétvégén van nálatok a gyerek? Vagy veletek is lakik?
2023. szept. 8. 11:20
 9/44 A kérdező kommentje:
Hétvégéken van itt
2023. szept. 8. 11:28
 10/44 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem tetszik a párodnak? Nem akarja ő sem kiszolgálni a SAJÁT gyerekét? Hát akkor mi a fenéért hozza el az anyjától? Növesszen tököt, mondja el a gyereknek is és az anyjának is, hogy ő nem akar a gyerekről természeteben gondoskoni, és redkuálja a kapcsolattartást egy-egy fagyizásra,meg állatkertezésre, és lehet visszavinni, ha vége a programnak. Anyuka idejét meg fizesse meg pluszban, hogy még csak időnként sincs szabadideje, míg apu meg éli világát. Próbléma megoldva!
2023. szept. 8. 11:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!