Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek van a párjának gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van a párjának gyereke ott a nőnek kötelező a gyerekre mosni főzni takarítani mindig kiszolgálni reggelivel ebéddel vacsorával? Gonosz vagyok ha nem akarom ezeket a feladatokat?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 10:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%

Úgy gondolom, itt nem a gyerek a probléma.

A 10-es és a 19-es nagyjából összefoglalta, mivel van itt a gond...

2023. szept. 8. 12:18
 22/44 anonim ***** válasza:
0%
18-as válaszom de gyorsan le lett pontozva 0-ra… azert egy indoklást elviselnék hozzá.
2023. szept. 8. 12:18
 23/44 anonim ***** válasza:
55%
#22 részemről azért mert mese habbalnak tartom. Persze, kilencévest odaállítasz a forró olajhoz hogy csinálj magadnak bundáskenyeret.
2023. szept. 8. 12:20
 24/44 anonim ***** válasza:
26%
Bundáskenyeret lehet ám sütőben is csinálni, és egy kicsi airfryer-ben totál “gyerekjáték” és veszélytelen dolog.
2023. szept. 8. 12:28
 25/44 anonim ***** válasza:
31%

Megforgatod a kenyeret a tejes tojásban, beteszed az airfryerbe, beállítod a programot, letellik az idő, kiveszed a bundáskenyeret.

Nincs forró olaj, nincs semmi veszélyforrás, annyi , hogy ha egyszer véletlen hozzáér a gyerek a széléhez, akkor megtanulja, hogy oda többet nem nyúl… ez nem atomfizika azért. Egy harmadikas gyerek simán képes megcsinálni

2023. szept. 8. 12:31
 26/44 anonim ***** válasza:
61%

Airfryer nem volt régen és te régi dolgokról írsz, már rég nem vagy együtt azzal az állítólagosan 7 évig nevelt gyerek anyjával.

Ha egyszer saját gyereked lesz, pláne ha fiú, remélem neki sem adsz enni hanem neki is saját magának kell főznie 9 évesen 🤦

2023. szept. 8. 12:34
 27/44 anonim ***** válasza:
21%
2010 ben jelent meg az első airfryer, én pontosan a 2013 as életmódváltásom óta használom.
2023. szept. 8. 12:37
 28/44 anonim ***** válasza:
48%

Nem írtam, hogy nem adtam neki enni… istenem de korlátolt vagy :D

Pusztán leírtam, hogy megtanítottam az alap dolgokban el tudja látni magát… szörnyű felelőtlenség az életre nevelni egy gyereket…

2023. szept. 8. 12:39
 29/44 anonim ***** válasza:
93%

Na mindegy, elkanyarodtunk a témától.

Én nő vagyok, egy gyerekkel váltam. Mivel társat, új férjet, beköltözőt, pláne pótapát nem kerestem mivel mint apa a képben maradt, így az elvált apák nem érdekeltek mert abból az itt leírt szitu keletkezik és abban nekem mi a buli? Elviszi a volt férjem a fiunkat hétvégén és abban a szabad időmben kapjak egy másikat, vagy többet? Viccnek is rossz.

2023. szept. 8. 12:40
 30/44 anonim ***** válasza:
64%

23

Én lazán készítettem magamnak rántottát, krumpli pürét vagy mirelit halrudakat ennyi idősen.

Azért egy 9 éves gyerek már nem egy fej saláta szintjén van, ha normálisan nevelték. Persze látok olyan gyerekeket az utcán/buszon, akik ennyi idősen beszélni nem tudnak normálisan, és az anyjuk köti be a cipőfűzőjüket.

Ja és nem, nem valami százéves boomer mondja ezt, 22 vagyok.

2023. szept. 8. 12:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!