Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van a párjának gyereke ott a nőnek kötelező a gyerekre mosni főzni takarítani mindig kiszolgálni reggelivel ebéddel vacsorával? Gonosz vagyok ha nem akarom ezeket a feladatokat?
Úgy gondolom, itt nem a gyerek a probléma.
A 10-es és a 19-es nagyjából összefoglalta, mivel van itt a gond...
Megforgatod a kenyeret a tejes tojásban, beteszed az airfryerbe, beállítod a programot, letellik az idő, kiveszed a bundáskenyeret.
Nincs forró olaj, nincs semmi veszélyforrás, annyi , hogy ha egyszer véletlen hozzáér a gyerek a széléhez, akkor megtanulja, hogy oda többet nem nyúl… ez nem atomfizika azért. Egy harmadikas gyerek simán képes megcsinálni
Airfryer nem volt régen és te régi dolgokról írsz, már rég nem vagy együtt azzal az állítólagosan 7 évig nevelt gyerek anyjával.
Ha egyszer saját gyereked lesz, pláne ha fiú, remélem neki sem adsz enni hanem neki is saját magának kell főznie 9 évesen 🤦
Nem írtam, hogy nem adtam neki enni… istenem de korlátolt vagy :D
Pusztán leírtam, hogy megtanítottam az alap dolgokban el tudja látni magát… szörnyű felelőtlenség az életre nevelni egy gyereket…
Na mindegy, elkanyarodtunk a témától.
Én nő vagyok, egy gyerekkel váltam. Mivel társat, új férjet, beköltözőt, pláne pótapát nem kerestem mivel mint apa a képben maradt, így az elvált apák nem érdekeltek mert abból az itt leírt szitu keletkezik és abban nekem mi a buli? Elviszi a volt férjem a fiunkat hétvégén és abban a szabad időmben kapjak egy másikat, vagy többet? Viccnek is rossz.
23
Én lazán készítettem magamnak rántottát, krumpli pürét vagy mirelit halrudakat ennyi idősen.
Azért egy 9 éves gyerek már nem egy fej saláta szintjén van, ha normálisan nevelték. Persze látok olyan gyerekeket az utcán/buszon, akik ennyi idősen beszélni nem tudnak normálisan, és az anyjuk köti be a cipőfűzőjüket.
Ja és nem, nem valami százéves boomer mondja ezt, 22 vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!