Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ember vagyok, ha már nem bírom elviselni a barátom betegeskedését?
1,5-2 éve vagyunk együtt, erőteljes huszonéves fiatalok vagyunk. Sajnos azok a napok, amikor együtt tudunk lenni, már a kapcsolat elejétől kezdve úgy telnek sokszor, hogy párom semmire nem tud/hajlandó, mert összeszed valami ételmérgezést, fáj a gyomra, megfázik stb. és akkor van, hogy hetekig semmit sem tudunk csinálni.
Sajnos kezdek kilenni már tőle, hogy úgy élünk fiatal létünkre lassan, mint valami hetvenes éveiben járó agg házaspár, hogy amikor lenne ritkán 2 napunk egymásra (mert én tanulok és dolgozom is), azok is a jajgatásával telnek, hogy “itt fáj, ott fáj”.
Pedig én mindig mondom neki, hogy étkezzen normálisabban, menjünk el sportolni, meg ha baj van, menjen el orvoshoz, de sosem hajlandó, merthogy nem akar betegszabadságra menni, sokba kerül a jobb élelmiszer, stb…
Vagy én nem vagyok elég empatikus vele és próbáljak kitartani?
Mindig elnézem a korunkbeli párokat, hogy milyen programokra mennek együtt, milyen vitálisak és ilyenkor mindig nagyon szomorú leszek, hogy nekem ennyi jut, hogy egész hétvégén csak jajgat nekem, vagy hazajön a munkából és nekiáll szekírozni, hogy ez/az a házimunka nincs megcsinálva…
Jaj nekem is volt olyan exem aki igaz nem 20 hanem 40 éves.
Állandoan azt kellett hallgatnom hogy kivetette pl az ereit mert nem jo a lábában, meg specfogmosást csinál mert foginysorvadasa van meg állandoan korpás mert gombás aztán még candydát vagy mit is összeszedtem tole alig birnak kikezelni, aztán allandoan a hülye gyógyteái még szilveszterkor se lehet vele inni bulizni meg semmi
Es: egy fitt üde helyes sikeres sportos férfi!
Mai nap azon agyalok hogy miert menet kizben derültek ezek ki annyira sajnálom hogy osszejottem vele naivan bekeszerettem es egyutt voltam vele 1 évig aztan még ő nözött onkine a hátam mögött mikozben örúlhetett volna higy van egy hülye aki összeállt vele.
Olyan egészségcentrikus hogy folyamat a betegségei voltak a témái. A gyógyteák a vitaminok az egészséges táplálkozás, az erek az extra drága klinikák magándokik gyógymasszőr meg minden sz.r. allandoan maga körül forog csak mint a bolygóhollandi.
Az ilyennek ápolónő kell nem egy nő.
És még ő hirdott el engem mert nem halon élek rizzsel, miközben ő a retek fertőző félhulla nem én!
Undorom van azota tőle.
Es a foginysorvadás is fertőző es ugy csókolózik a nőkkel!!
"nekem ennyi jut, hogy egész hétvégén csak jajgat nekem, vagy hazajön a munkából és nekiáll szekírozni, hogy ez/az a házimunka nincs megcsinálva…"
Mert hagyod. Nagyon jó lesz majd neked nélküle, amikor otthagyod. Ne hidd, hogy cserbenhagyod, neki sajnos sose lesz igazán jó semmi. A saját boldogságoddal törődj.
"Pedig én mindig mondom neki, hogy étkezzen normálisabban, menjünk el sportolni, meg ha baj van, menjen el orvoshoz, de sosem hajlandó, merthogy nem akar betegszabadságra menni, sokba kerül a jobb élelmiszer, stb…"
Már megtettél mindent és ő nem hajlandó semmire, nem vagy rossz, sőt...Itt az ideje, hogy engedd el a kezeit.
#5:
Nekem is ez fordult meg a fejemben… Mondtam is neki nem egyszer, hogy érdekes módon a baráti társaságával nem történik ugyanez. Sőt, baráti találkozókról meg utazásokról hazajőve nekem “betegszik le”, de ilyen hetekre…
Csak ez elmúlt évben egyszer jutottunk ki adventi vásárba, akkor félrenyelt valamit és végig szenvedett azon a napon, baráti nyaralásról hazaérve egy hónapig nem csináltunk semmit + nem volt köztünk semmi, mert megfázott, most szintén barátaival jól elvolt egyik nap, nekem meg erre a 2 napra, amit 2/3 hét alatt itt tudtam tölteni, hazahozott megint valami hányós-hasmenős betegséget, húsvétkor ugyanez volt… Ennyire hogy lehet beteges valaki huszonéves, fitt(!) fiatalként?
És nem egy lepusztult incelről van szó, hanem egy teljesen normális tömegű, egészségű emberről.
Tudom, hogy lehetnék megértőbb is, de már kezd elfogyni a türelmem.😞 És mindig-mindig nekem kell ezt csinálni. Érdekes, a családjánál/barátainál sosincs ez, csak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!