Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a rossz ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a rossz ebben a szituációban vagy barátnőm igazságtalan?

Figyelt kérdés
Elmentünk hárman egy fesztiválra én ő és az anyja. Össze vesztünk valamin ami a múltban történt,de nem mondta el,most az anyjától jöttem rá aki meg nem tudta hogy ez titok előlem. Elmondtam barátnőmnek hogy kicsit hagyjon magamra,erre ő fogta magát es lelépett anélkül hogy szólt volna nekem,egy több ezres tömegben ahol majdnem mindenki részeg. Nem válaszolt a telefonra,nem irt vissza,a végén már a biztonságiakkal kerestettem,majd bő egy óra múlva irt az anyjának,akivel akkor már nem voltam együtt hisz öt kerestem hogy hazament. Nekem meg ezután sem irt. Az anyja úgy volt vele hogy nem érdekli,menjünk enni. Én hazamentem hozza elhoztam a cuccom,és megmondtam neki hogy gyerekes ahogy viselkedik,191 volt a pulzusom egy ponton miközben fel alá rohangaltam az emberek között,és hogy legalább annyit írhatott volna hogy hazament,mint ahogy irt az anyjának is. Erre ő kiakadt hogy én nem bízom benne hogy egyedül haza talal(ahogy mondtam nem mondta nekem hogy megy haza)és hogy ő nem egy gyerek már és én vagyok a hibás mert minimum 20x kellett volna hívnom a 18 helyet(tényleg ezt mondta). Ma ő szakított velem mert nem egyezik az ertekrendunk és szerinte ő nem csinált semmi rosszat és nem érdemelte meg hogy számon kertem hogy miért nem szólt nekem erről. 20 éves a lány én 26.
2023. aug. 20. 00:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Ha az anyja enni akart, neked sem kellett volna túlaggódni.
2023. aug. 20. 00:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Az anyja azt felejtette el közölni velem hogy ő tudja hogy otthon van,amit én nem tudtam.
2023. aug. 20. 00:42
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
#2 El sem tudom képzelni ezt a helyzetet.Anyukának mondtad, hogy keresem Gizikét, mert eltűnt, ő eközben tudta, hogy a lánya otthon van már, neked meg azt mondta csak, hogy inkább menjetek enni?
2023. aug. 20. 00:47
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Jó, 26 évesen fogalmazhatnál már normálisan: nem voltál az anyjával, de menjünk enni, hazamentem hozzá, miközben rohangáltam az emberek között, stb. Szerintem így látatlanban én is szakítanék veled.
2023. aug. 20. 00:48
 5/15 anonim válasza:
69%
Rossz kategoriaba raktad. De hamár itt van, akkor azt tanacsolom h varrd le az anyjat.
2023. aug. 20. 00:48
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
62%

Szerintem a csaj a hp kategória.

Hagyd a vérbe, ilyen miatt nem érdemes szélütést kapni.

2023. aug. 20. 01:27
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az önmagában elgondolkodtató, hogy egy ilyen bulin, ilyen helyzetben honnan tudtad pontosan, hogy 191 a pulzusod.
2023. aug. 20. 05:48
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

Megszabadultál egy hisztis pcsátol

Élvezd a szabadságod

29N

2023. aug. 20. 07:18
 9/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
#7, valszeg pulzusmérős óràt hord emberünk.
2023. aug. 20. 07:40
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Zavaros az egész.

1. Miért ne lehetne számonkérni őt?

2. Eleve gyanús, hogy ezen felháborodik. Ott vmi gond van.

3. Eltitkol dolgokat, de még ő szabja a feltételeket

4. Az anyuka csak bekavart ebbe az egészbe, nem tudni kivel van

5. Érdekes, hogy ő titkol el, de amikor kiderül ő szakít

6. Ha nincs sara, akkor nincs vesztenivalója sem

7. Nem vagy neki fontos, ha emiatt szakít

8. Inkább a leleplezés miatt szakít. Nem tud már hülyére venni

9. Hisztis, és manipulál. Ha nem tud, akkor kidob.

2023. aug. 20. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!