Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ennyire rossz lennék?
Figyelt kérdés
A barátom mindig csak kritizál. Legutóbb mentünk valahova, és nem jól mondtam neki, hogy merre menjen a kocsival, és letolt, hogy jobban is figyelhetnék a gps-re, hülye és figyelmetlen vagyok, ő sokkal jobban odatalált volna.
Vagy ha egyből nem viszem be neki a kaját, akkor már miért nem vittem be neki hamarabb, tök lassú vagyok.
Láttam egy beszélgetést is az egyik haverjával, amiben leírta, hogy ő neki senki se fog parancsolni egy nő se. Séta közben is mindig elől megy, hiába mondtam, hogy várjon meg.
2023. aug. 20. 15:25
1/8 anonim válasza:
Szegény lány.
Nincsen semmi baj veled, pasid eléggé furcsa ember.
2/8 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért vagy együtt olyannal aki látszólag egy hímsoviniszta bunkó seggfej aki lenéz téged.
3/8 anonim válasza:
A barátodat a kötözködés élteti. Ilyen a természete. Mint egy rossz vénasszonynak.
4/8 anonim válasza:
De valamiért csak ő kell neked, mert nem szakitasz, biztos hejes fIjú.
5/8 anonim válasza:
A hinsovinizmus a jövő. Jólteszi.
6/8 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy milyen érzés a lábtörlőjeként létezni? :")
7/8 anonim válasza:
ha nem kamu hagyd ott a picsába még egyedül is jobb
8/8 anonim válasza:
Ha csinos vagy akkor én megértőbb pasid lehetnék. Dobd ki aztán keress meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!