Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire rossz lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire rossz lennék mindenben? A barátom sok mindenért leszólít

Figyelt kérdés

Ha szépen kiöltözöm, akkor mondta ár azt, hogy k-----san nézek ki. Ha nem teszek ki neki annyi elegendő kaját neki, amennyit ő gondol, akkor én és családom sajnáljuk tőle a kaját, és annyi adagot vittem neki, ami kb. egy kis kutyának lenne elegendő, de nem neki.

Még az sem tetszik neki, hogy napszemüveget viselek, mert olyankor nem látja szemem, és volt is már olyan, hogy elvette tőlem, illetve a telefonom is volt már olyan, hogy csak úgy elvette, mert ő nem akarta hogy nyomkodja, de ő nyugodtan telefonhat még mellettem is.

Amit még észrevettem vele kapcsolatban, hogy bármit is szeretek, vagy szeretnék csinálni, az neki minden rossz, pl. szeretem xy filmet, akkor az már rögtön rossz, és sose nézne meg velem olyan filmet, amilyet én szeretnék.

2023. júl. 16. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi tart mellette? Leírás alapján egy kalap sz#r se az emberünk. Ezekből 1 is akkora red flag, hogy páros lábbal rúgnám ki az első ablakon.
2023. júl. 16. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdés elolvasásából egyértelmű, hogy bántalmazó kapcsolatban vagy! Nem veszed észre? Nem veszed észre, hogy ő sért, aláz, önértékelést rombol? Erre mi a te reakciód? "ÉN tényleg rossz lennék?" NEM, Ő A ROSSZ. Ha ennyi gondja van veled, nem kellene maga mellett tartania téged! Találhatnál olyat, aki értékel és nem kritizál!

Nyilván senki nem tanította meg neked, milyen egy egészséges kapcsolat! Csak kívánni tudom, hogy észbe kapsz és foglalkozol ezzel, hogy ne a mintáidat kövesd, hanem kitörj ebből a börtönből.

2023. júl. 16. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nwlem szeret nem a barátod. Egy barát segit tamogat epülsz szépülsz mellette és nem leépülsz mellette.
2023. júl. 16. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te a híres párjával, aki a szendvicset is megeszi előled? Hagyd már el könyörgöm! 🙏

Attól félsz, hogy nem hagyna békén? Jó, akkor ne légy egyedül, ha zsarol, ha nem hagyja abba, hogy követ, akkor jelentsd fel!!!

Mire vársz még, hogy összeverjen? Neked anyád cseszik rád, nem számíthatsz rá, vagy mi van? Azt hszudja, hogy szeret a drágalatos párod, de nem szeret, egyenesen gyűlöl, csak jó neki, hogy uralkodhat feletted! Miért hagyod? Térj már észhez, ha meg nem, akkor fejezd már be, hogy ide írsz kismilliónyi kérdést róla, már milliószor leirta ezer ember minimum, hogy hagyd el!!!

2023. júl. 16. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kontrollmániás nárcisztikus.... megpróbál folyamatosan elnyomásában tartani, bármit teszel az hibás, rossz, nélküle senki vagy, magadtól mindent elrontasz.....stb.

Sajnálom. Beszélj vele, mondd el neki hogy mit csinál, és ez rossz.

Ha megérti jó, ha nem, akkor a saját egészséged-boldogságod érdekeben érdemes elköszönni.

2023. júl. 16. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer kiírtad már ezt, szinte szóról szóra ugyanígy. Gondolom még mindig bizonytalankodsz, hogy nem-e mégis veled van a hiba, de nem! Egyedül abban döntesz rosszul, hogy még ezzel a senkivel vagy még mindig. Szinte mindig válaszolok neked, most is ugyanazt írom: hagyd el! Hidd el ettől még az egyedüllét is sokkal jobb.
2023. júl. 16. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytad a sztoriból a ,, csak viccelt" részt...
2023. júl. 16. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe

[link]

2023. júl. 17. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!