Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátomat,rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátomat,rossz ember lennék?

Figyelt kérdés
Alapbol nagyon rossz napom van es el kezdett baszogatni,erosebben szoritani a derekamat meg utogetni “viccbol” es mondtam neki hogy hagyja abba,mert nekem nagyon faj utana rautott megegyszer es arcon utottem:/
2023. júl. 16. 13:11
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
19%

Fel is jelenthet konnyu testi sertesert.

Remelem, elhagyott.

2023. júl. 16. 13:13
 2/54 anonim ***** válasza:
25%
Gyerekesen viselkedett, de túlreagáltad. Gondolom, ha arcon simogat, magához húz és nyakon csókol, más lett volna a reakciód.
2023. júl. 16. 13:16
 3/54 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem kelett volna,de nagyon fajt es szoltam neki hogy hagyja abba:/ azert nem veresre vertem,meg nem izombol adtam 1 pofont de azert megutottem
2023. júl. 16. 13:20
 4/54 anonim ***** válasza:
30%
Én domináns nő vagyok, eddig minden pasimat, szeretőmet gyakorlatilag péppé vertem. Lehet, hogy te is domináns típus vagy, én is egy ilyen hasonló szituációban elcsattant hatalmas pofon után jöttem rá (a pasinak vagy 10 percig csegett a füle, 2 napig fele annyit halott és fogtömése is kiesett. Tényleg hatalmasat ütöttem, az én kezem is fájt tőle jób pár napig
2023. júl. 16. 13:25
 5/54 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem elveztem,es sirtam is utana annyira megbantam szoval fix nem es nem is nagy utes volt
2023. júl. 16. 13:29
 6/54 anonim ***** válasza:
3%
Remélem feljelent!
2023. júl. 16. 13:30
 7/54 A kérdező kommentje:
En is remelem!! Es majd elvisz a ninos auto,de ott ahol rendszeresen az alkesz ferj veri az asszonyt az nem problema😂😂
2023. júl. 16. 13:33
 8/54 anonim ***** válasza:
85%
Ha ő szorított meg és nem engedett el keres ellenére sem, akkor tkp önvédelem.volt. de jó lenne amúgy felnőttebben viselkednetek.
2023. júl. 16. 13:34
 9/54 Ghgj ***** válasza:
32%

Ez bántalmazás, légyszi csak olvasd el a saját kérdésed és kommentjeid azt képzelve, hogy egy férfi írta, miután felpofozta a barátnőjét. Nyilván a barátodnak sem kellene kötekednie, de senkinek nincs joga megütni a másikat.

Az, hogy sírsz, semmit nem számít, max. annyit jelent, hogy nem vagy pszichopata. Terápia nagyon kellene.

2023. júl. 16. 13:36
 10/54 Ghgj ***** válasza:
28%
Mondjuk a 7-es kommentedből is lerí, hogy ilyen önmosdató, felelősségvállalásra képtelen, relativizáló személy lehetsz. Mit vártál, hogy megnyugtatunk, hogy jogosan pofoztad fel? Szégyelld magad.
2023. júl. 16. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!