Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek ki a minden nő egy görény korszakomból?
Leginkább férfiakat kérdeznék akik éltek már át hasonlót. Mi segített nektek? Persze tudom, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, de a múltbéli negatív tapasztalataim miatt nagyon bizalmatlan vagyok a nőkkel szemben.
19/f
Nehéz kérdés, mert a legtöbb nő egy görény. :D Mondom ezt úgy, hogy több fantasztikus lány volt az életemben nagyon hosszú ideig, és több tucat lánnyal feküdtem le lazulósan is, szóval sosem voltam 'sikertelen'. De a legtöbb lány önző, toxikus, képtelen önreflexióra, és kiskirálynőnek képzeli magát fiatalon, pedig azon kívül semmit nem tett le az asztalra, hogy puncija van. Sajnos a netes szimp kultúra ami instán, twitchen, OF-en és tiktokon burjánzik, és a tinder-szerű appok még tovább inflálták az egókat, és elég beteg agyú generáció lett a tiéd, tisztelet a kivételnek.
Ahány átverést, gonosz húzást, talonban tartást, és ghostolást egy fiú kap, annak a tizedéért felkötné magát egy átlagos lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!