Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan jöjjek ki a minden...

Hogyan jöjjek ki a minden férfi egy görény korszakomból?

Figyelt kérdés

Leginkább nőket kérdeznék akik éltek már át hasonlót. Mi segített nektek? Persze tudom, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, de a múltbéli negatív tapasztalataim miatt nagyon bizalmatlan vagyok srácokkal szemben.

21/l

2023. jún. 27. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Le leszek pontozva, de elmondom a véleményem. Én úgy vagyok ezzel, hogy nem minden arany ami fénylik. Tehát én alapból kerülöm a jóképű, kigyúrt, menő kocsis stb Férfiakat. Biztosan van kivétel, szóval nem mindenki ilyen. Sokszor egy szerényebbel jobban jár az ember. De ez egyén függő kinek mi tetszik és mi az elvárása. Illetve sokszor a huszonévesek még komolyatlanok, persze nem mindenki, de sokan még szeretnék kiélni magukat, bulizni, csajozni stb. A lányok hamarabb érnek. Lehet, hogy picit komolyabb vagy érettebb fiúval kellene kezdened. De ezt te tudod.
2023. jún. 27. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem emlegeted ezt fel folyton magadnak, hanem csak éled az életed akkor szépen lassan elhalványul, majd megismersz valakit aki vagy görény lesz és kezdődik elölről, vagy értékes és vele maradhatsz.
2023. jún. 27. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos biztos fogsz még egy-kétszer csalódni korodból adódóan.. sokszor meglepetésszerűen történik. Próbálj az önismereteden és az emberismereteden javítani.
2023. jún. 27. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Meglepően korrektek a válaszok. Fordított esetben egy férfit már szétoltottak volna.
2023. jún. 27. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

Csakis idosebbel

Ezért jöttem össze 65 éves férfival.

18/L

2023. jún. 27. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az élethez szerencse kell.

Ha összetalálkozol egy normális pasival - sok van ilyen! - akkor magától megváltozik a véleményed.

2023. jún. 27. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Vannak normálisak, de ahhoz jól lekell tesztelned, ergo az első randin még csók sem, stb.

+ azt jól írták, 30 felett nézelődj, alatta még gyerekek.

2023. jún. 27. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a környezetemből kiindulva vannak rossz tapasztalataim. Erőszakos apa, egoista fiatalabb fiú testvér. Alkoholista nagyapa. Az első barátommal sem jártam jól. Ő meg egy anyuci kedvence volt.

A munkahelyem meg sajnos a környék lehetőségeihez mértem egy gyár, tele férfiakkal. Nagyképűek, buták, hangosak és a legtöbb hímsoviniszta is. Gondolhatod.

Nálam mégis az segített, hogy összeismerkedtem egy kedves, tiszteletteljes férfival. Ő lett a párom. Ő az a férfi, aki minden nap ráébreszt, hogy, még ha számomra némiképp észrevehetetlenek is, vannak normális férfiak. Hiszen ő is az.

2023. jún. 28. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!