A barátom azt hiszi, én egy görény vagyok, de miért?
Figyelt kérdés
Hiányos lehet a biológiai tudása, mert nem tud megkülönböztetni egy embert egy görénytől? Komolyan nem értem, mégiscsak elég evidens, hogy nem egy görény vagyok, hanem egy ember. Mi lehet az oka annak, hogy mindig azt mondja rám, hogy én mekkora egy görény vagyok? Gondolom, azért ti is meg tudtok különböztetni egymástól egy görényt meg egy embert, de a barátom nem. Ez mentális betegség lehet, hogy görénynek gondol engem? Hogy téveszthet össze valaki egy állatot egy emberrel? Talán a látásával lehet baj?2023. ápr. 4. 02:05
1/8 anonim válasza:
Tudod,azt szokták mondani,a görény sunyi,lop és budös is.
Na,ha te vele szemben sunyi voltál,átverted, loptál tőle,akár bizalmat,akár más lelki dolgot is,és budös vagy abban az értelemben,hogy valami bűzlik a viselkedésedben vele szemben- akkor jogosan mondja.Sunyi emberre szokták legfőképpen mondani ezt a hasonlatot.
3/8 anonim válasza:
A görények hihetetlenül aranyosak, így próbál neked bókolni, mert téged is hihetetlenül aranyosnak gondol. :3
4/8 Kései Sirató válasza:
És az vagy, vagy nem vagy az?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!