Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb-utóbb mindenkire ráun az ember?
Nőknek is, normális dolog, csak míg fiatal vagy akkor jobb lenne inkább szakítani és csajozni/fiúzni és később letelepedni. Persze ha már a 40-et taposod és akkor is így érzel, akkor is inkább jobb szétválni, mint megcsalni, esetleg nyitott kapcsolatban lenni.
A lényeg szerintem, hogy ne csald meg, akkor inkább engedd el és adj neki lehetőséget a szerelemre mással.
Vannak ilyen defektes emberek, igen. Ez inkább annak a jellemén múlik, aki ráun másra és nem a partneren. Azért nem egy általános jelenség, az ember a családjára, a barátaira, a hobbijára és a hivatására sem un rá általában, főleg ha az igényszintjét kielégíti.
Keress fel egy szakembert, tippre ez kötődési probléma.
Ne egy fogásként gondolj az emberekre, hanem egy étrendként. Nem hiszem, hogy megunom azt, hogy nem zabálok össze minden mocskot és törekszem a tápanyagdús ételekre. Ilyen egy tartós, minőségi kapcsolat is random emberek hajtása helyett.
Nem a személyre vagy a vele töltött időre untam rá, hanem a testiségre vele. Ez azért óriási különbség.
És egy szóval sem mondtam, hogy a partnerem problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!