Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Felcsútra megy az ember ez...

Ha Felcsútra megy az ember ez vár mindenkire?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 9. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

"A német rtl újságíróinak mutattam meg "

Nem is tudtam, hogy ilyen szarrágó hazalejárató ez a Hadházy, azt hittem normális ember.

2016. szept. 9. 12:13
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
93%

Ja, igazad van első, inkább titkoljuk el a korrupciós ügyeket, nehogy valaki megtudja, mert még lejáratjuk vele - kit is? Nem Magyarországot, hanem a korrupt politikusokat és szekértolóikat.

Nem az a "hazalejáratás", ha rávilágítunk a bűncselekményekre, hanem az, ha megpróbáljuk elsumákolni azokat. Meg persze az is, ha elkövetjük, de azt ma Magyarországon bizonyos köröknek minden következmény nélkül lehet.

A "hazalejáratást" elsősorban kedves vezetőink követik el, utánuk pedig azok, akik képmutatóan fedezni próbálják őket.

2016. szept. 9. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

"Nem az a hazalejáratás, ha rávilágítunk a bűncselekményekre" egy külföldi rtl szennynek kiszolgáltatni röhögni? De bizony,hogy hazalejáratás. Csak nézd majd meg, hogy a vállaltan magyargyűlölő amerikai népszaga majd mennyi röfög ezen-

(Csalódtam Hadházyban - ez van. Schiffert meg valószínű kiüldözték maguk közül - az egyetlen értelmes politikust.)

2016. szept. 9. 13:45
 4/7 Shai-Hulud ***** válasza:
94%

Mondom, biztosan igazad van a a saját szemszögedből. Én soha nem fogom megérteni, hogy a dolgok eltussolása, agyonhallgatása miért lenne "hazafias" dolog, és a hibák, bűncselekmények kimondása, közszemlére tétele miért "hazafiatlan", mikor szerintem az utóbbi jobban szolgálja az ország érdekeit, mint az előző.

Szerinted senki ne röhögjön rajtunk, inkább fizeted az adót, amit ellopnak, szétszórnak a szélbe.

Szerintem pedig inkább röhögjenek, és tudja csak meg az egész világ, hogy mi folyik nálunk.

Hidd el, mindenütt pontosan tudják, hogy nem te vagy én követtük el ezeket a dolgokat, nem te építettél kisvasutat és nem én. Az egész világon lopnak a politikusok, ezen nem csodálkozik senki.

De azt is pontosan fogják tudni, ha ezeket az eseteket megpróbáljuk agyonhallgatni, ha védjük az elkövetőket, ha inzultáljuk azokat, akik tudósítani akarnak ezekről. Na ez az, ami rontja az ország megítélését, ez az ami "hazafiatlan" dolog.

2016. szept. 9. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

úgy gondolom, hogy egy országnak van egy belső élete és azt nem kifelé teregetve kellene "megoldani" - ez csak egy leröhögés lehet, vagy amolyan (kimondani is szörnyű) dicsőséges felszabadító szovjet hadsereg bevonulására. Kisebb léptékben tudom elmondani mire gondolok, mert nem vagyok politikus: van egy közösség, óvoda, iskola - és vannak problémák - mert hát ahol emberek vannak, ott gondok is vannak. Egymás között kellene megoldani a belső gondokat, amíg lehet. Mert ha elkezdik kifelé indítani 1. egy megszégyenítés jellege van 2. nem fognak tudni segíteni, még ha akarnak sem, mert nem ismerik úgy, mint a benne élők, nem ismerik a szövevényes szálakat, csak egy részüket, a sérült szálakat.

A társadalom szövet, a közösség szövet. Ha "befoltozzák" - előbb-utóbb az új rész kitépi a régit ( történelmünk, hagyományaink)- 1919, 1945,1956 ilyen generális tönkretétel volt - szét vagyunk marcangolva - könnyű prédaként. Nem bírunk többet, azt érzem.

2016. szept. 9. 14:17
 6/7 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem értünk egyet. Szerintem a problémák felismerése és kimondása nem megszégyenítő. Mint mondtad, ahol emberek vannak, ott problémák is vannak. Ezeknek a felszínre hozása segíti a problémák megoldását, és ebben a nyilvánosság ereje igencsak nem elhanyagolható.

Ennél sokkal nevetségesebb, ha a felismert problémát rejtegetjük, eltagadjuk, bagatellizáljuk. Ez kívülről azt váltja ki, hogy "ja, ha ez jó nekik, akkor csak csinálják, meg is érdemlik."

Ez az utóbbi sokkal nevetségesebb dolog, mint ha valaki szembenéz a problémákkal, és azt felvállalja, majd megoldja. Ezért még nem nevettek ki senkit. Hazudozásért viszont igen.

2016. szept. 9. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazoltatás közbe azért benyomhatta volna ezt a számocskát:

https://www.youtube.com/watch?v=c5fts7bj-so

2016. szept. 11. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!