Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb-utóbb mindenkire ráun az ember?
Van egy mondás, miszerint: "Ahányat lát, annyit szeret".
Ez több okból adódhat, pl.: szülői minta, rossz-, nem stanil gyerekkor, kötődési képtelenség, így mindig mást keres az egyén.
Hasonló vagyok én is, de nem megyek bele szex-dolgokba, csak nem tudok senkinél sem leragadni. Ennek az oka nálam a korai gyerekkor bizonytalanságaiből adódik.
Kérdező
Először is gondold át, hogy a kapcsolatban és a szexben minden rendben van-e. Azért valljuk be, ha nem találod túl vonzónak a párodat, vagy a szexet is mindig ugyanolyan recept szerint daráljátok, arra nem nehéz ráunni. Gondold végig, mi hiányzik a pároddal, mi az, ami más nőkben (vagy a velük való helyzetekben) beindít, és hogyan lehetne ezt minél inkább megélni a barátnőddel. Nehezen hiszem el, hogy már mindent megpróbáltatok annak érdekében, hogy izgalmasabb és élvezetesebb szexuális életetek legyen. Ha jó a szex és szexuálisan nagyon rá vagy kattanva a barátnődre, jóval kevésbé fogod megérezni más nők hatását.
Ennek ellenére bizonyos mértékig valószínűleg továbbra is meg fogod érezni. Ne nyomaszd magad irreális ideálokkal, ne törődj a fikázókkal, rengeteg férfitársad van ezzel így, hogy noha szeretik a párjukat, más nőket is megkívánnak. Butaság lenne emiatt beáldozni az egyébként jól működő monogám párkapcsolatot. A lényeg, hogy tanuld meg az efféle késztetéseket etikusan és hathatósan kezelni. Nekem az vált be, hogy ilyenkor egy kicsit kifantáziálom magam, vagy ha van egy kis magányos időm, levezetem magamnak a feszkót néhány fotóra-videóra, és meg van oldva. Nem kell olyan nagy problémát csinálni a dologból.
"Aki azt mondja h x év után is olyan a szex mint amikor megismerkedtek hazudik"
Nem olyan, jobb. Miért jó neked azt hinni, hogy mindenkinél az van, mint nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!