Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előbb-utóbb mindenkire ráun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb-utóbb mindenkire ráun az ember?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és nagyon szeretem. Viszont mintha ráuntam volna szexuálisan, és szörnyen sóvárgok más nők teste után. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, és bűntudatom is van miatta, nem kell emiatt beszólni.. de ettől még megvannak ezek az érzéseim és nem tudok mit csinálni vele. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy nincs olyan nő a földön, akinél hosszabb idő után ne érzeném ezt, de az ördög mindig ott motoszkál a fejemben, hogy tényleg nincs? Mit gondoltok erről a témáról? Más férfinál ez nem jön elő?
2023. jún. 8. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem el kéne fogadnod, hogy te nem vagy a házasulós, gyerekes férfi.
2023. jún. 8. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy monogàm, csak akkor ne is játsz majd esküvőset.
2023. jún. 8. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Van egy mondás, miszerint: "Ahányat lát, annyit szeret".

Ez több okból adódhat, pl.: szülői minta, rossz-, nem stanil gyerekkor, kötődési képtelenség, így mindig mást keres az egyén.

Hasonló vagyok én is, de nem megyek bele szex-dolgokba, csak nem tudok senkinél sem leragadni. Ennek az oka nálam a korai gyerekkor bizonytalanságaiből adódik.

2023. jún. 8. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
Nincs ebben semmi... És igen más nő is unalmas lesz egy idő után. Aki azt mondja h x év után is olyan a szex mint amikor megismerkedtek hazudik. Lehet erről beszélni h feldobjátok valamivel a szexet. Ettől még működhet ugyan úgy jòl egy kapcsolat.
2023. jún. 8. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Először is gondold át, hogy a kapcsolatban és a szexben minden rendben van-e. Azért valljuk be, ha nem találod túl vonzónak a párodat, vagy a szexet is mindig ugyanolyan recept szerint daráljátok, arra nem nehéz ráunni. Gondold végig, mi hiányzik a pároddal, mi az, ami más nőkben (vagy a velük való helyzetekben) beindít, és hogyan lehetne ezt minél inkább megélni a barátnőddel. Nehezen hiszem el, hogy már mindent megpróbáltatok annak érdekében, hogy izgalmasabb és élvezetesebb szexuális életetek legyen. Ha jó a szex és szexuálisan nagyon rá vagy kattanva a barátnődre, jóval kevésbé fogod megérezni más nők hatását.

Ennek ellenére bizonyos mértékig valószínűleg továbbra is meg fogod érezni. Ne nyomaszd magad irreális ideálokkal, ne törődj a fikázókkal, rengeteg férfitársad van ezzel így, hogy noha szeretik a párjukat, más nőket is megkívánnak. Butaság lenne emiatt beáldozni az egyébként jól működő monogám párkapcsolatot. A lényeg, hogy tanuld meg az efféle késztetéseket etikusan és hathatósan kezelni. Nekem az vált be, hogy ilyenkor egy kicsit kifantáziálom magam, vagy ha van egy kis magányos időm, levezetem magamnak a feszkót néhány fotóra-videóra, és meg van oldva. Nem kell olyan nagy problémát csinálni a dologból.

2023. jún. 8. 21:39
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

"Aki azt mondja h x év után is olyan a szex mint amikor megismerkedtek hazudik"

Nem olyan, jobb. Miért jó neked azt hinni, hogy mindenkinél az van, mint nálad?

2023. jún. 8. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
#16 Ehhez csatlakoznék. 8 éve vagyunk együtt, és elképesztően jó a szexuális életünk, változatos, felszabadult, kielégítő. Mindig is ilyenre vágytam. Az elején még nagyon bennünk volt a megfelelési kényszer, aztán ahogy mélyült a kapcsolat, mélyült a bizalom, és egyre inkább biztonságban kezdtük érezni magunkat egymással, így egyre többet kommunikáltunk a szexről, egyre kevesebb titkunk lett egymás előtt, és csak jobb és jobb lett a szex is.
2023. jún. 9. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Jobb ha ezt nem erőlteted. Sőt, jobb ha szakítasz de ezt az indokot ne merd a csajnak így elmondani. Az én exem is ugyanezt csinálta, vágyott másokra közben meg ne menjek el. Aha! Húzz el az életéből, te meg majd találsz olyat akivel jobban illesz. A többi mellébeszélés
2023. jún. 14. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!