Van vajon olyan eset amikor a kirúgott ember nem vagdalkozik meg fogja mindenkire a dolgot,hanem elismeri hogy nem volt megfelelő a munkája?
Azért nehéz ez, mert sokszor a helyen is múlik, hogy nem megfelelő a munkája. Szóval ennek vannak okai.
Én azt látom, hogy nálunk abból a csapatból rúgnak ki általában új bereket, ahol igazából a csapat eleve nem túl jó, és ők immel ámmal tanítják ki az illetőt. Nem ismétlik el a dolgokat, nem vonják be stb. Érdekes mód a mi csapatunkba mindenki jól betanul. Mert már én is úgy érkeztem, hogy sokat foglalkoztak velem, nálunk ez az alap munka kultúra.
1# mi értelme hogy teljesen más dolgokat belerángatsz a kérdésembe?de komolyan
Nyilván a kérdés olyan emberekre vonatkozik akik nem jól végzik a munkájukat kirúgják és ezt be is tudják látni
7-es vagyok
Az tetszett benne,hogy nyíltan megmondta,és hát be kellett látnom,tényleg igaza volt,visszacsinálni meg nem lehetett,akkor mit hőzöngjek? Kerestem másik helyet,és tanultam az esetből.Egyébként dolgoztam jó pár helyen,láttam a kirúgottak között mindenféle típust.A legtöbb, aki szidta a főnökséget,eleve full kretén volt,nem is akarta megtudni az okot.A többi pedig bár többnyire keserűen,de elfogadta a kirúgás tényét,nem szitkozódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!