Idegesít ha azt látod,hogy egy lecsúszott ember aki pl.putriban él,nagyképűsködik és lenéz másokat vagy téged is?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 20:24
1/11 anonim válasza:
Nem érdekel a véleménye.Mindenki sepregessen a maga háza téjákán.Röhögni kell az ilyeneken:)
3/11 anonim válasza:
Nem érdekel miben él, aki lenézi a másikat meg nagyképűsködik a véleménye le van 💩va
4/11 anonim válasza:
De egy ilyen ember miért nagyképűsködne?
5/11 anonim válasza:
4 Mert buta,primitív és valószínű irigy is és azért adja alő a lenézős figurát.Rosszindulat is van az ilyen emberben nem is csekély mértékben mert megkeseredett a lelke.
6/11 anonim válasza:
5-ös
Oké, de akkor miért foglalkozol a véleményével?
7/11 anonim válasza:
Hol írtam hogy foglalkozom a véleményével?:)))
Nézd meg és értelmezd amit leírtam.Mennyi ember nem tud szöveget értelmezni te Jó Isten és még züllesztik tovább az oktatást pfff lesznek gondok.
Te kérdezted miért nagyképűsködne a putris és én feleltem,lepontozás ide vagy oda.Én soha sem foglalkozom senki véleményével.
Imádom mikor belém áll mindig valaki amikor egy konkrét kérdésre válaszolok minden tudásommal és tapasztalatommal:)
8/11 anonim válasza:
#7:
Jól van vedd már be a Xanaxodat...
9/11 anonim válasza:
Talán pont a putri zavarja, hogy az olyanok mint ti leszarják hogy emberek nyomorban élnek. A konkrét keleti régió le van már szakadva és ez senkit nem érdekel.
10/11 anonim válasza:
Elég feszült ember lennék, tekintve hogy szinte az egész társadalmunk ilyen. Mindenki lenéz valakiket a szokásaik, etnikumuk, véleményük, vagy akármi más miatt, és mindenki veri a mellét hogy mennyivel jobb náluk. Közben meg ugyanolyan, mint ők. Én már csak magamban megjegyzem, hogy na, mégegy gyökér, aztán ignorálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!