Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a barátomat,rossz ember lennék?
Ez önvédelem volt a leírtak alapján. Ha feljelent, akkor ugyanígy szépen előadod a rendőröknek, hogy előtte megszorongatott. Ha egyáltalán komolyan veszi a bejelentést rögíztő ügyeletes tiszt és nem süllyeszti el a papírt.
Piszlicsáré hülyeség.
egy büntető jogász
Jajj ugyan már. Ilyen apró hacacáréból én nem csinálnék ügyet.
F
#11, ahogy a 4-es válasza is említi bőven van olyan nő aki mind tettekkel, mind szavakkal erőszakos a párjával szemben.
Csak az olyan gáz, ha egy pasi bemegy a rendőrségre picsogni, hogy megverte az asszony. :) Így nem derül ki. De mennyi olyat ismerünk ismerettségi körünkben is, ahol az asszony viseli a nadrágot.
Nekem a szomszédom ilyen most egy mokesz van a szeme alatt, 180-190 jó nagy darab, birka, asz asszony kis 150 centis pukkancs, tegnap veszekedtek, ma meg ott a mokka a szeme elett, az asszony elverte.
#14 ja én, a leírtak alapján azt gondoltam, hogy összebalhéztatok, szakítottatok? Akkor meg mit drámázol rajta? :D
Heves természet vagy, foró fejű, türelmetlen, vagy kicsit domináns is ahogy fentebb írta a csaj. Ha a pasid nem egy hímsoviniszta kandisznó, akkor még akár jól is eshetett neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!