Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátomat,rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátomat,rossz ember lennék?

Figyelt kérdés
Alapbol nagyon rossz napom van es el kezdett baszogatni,erosebben szoritani a derekamat meg utogetni “viccbol” es mondtam neki hogy hagyja abba,mert nekem nagyon faj utana rautott megegyszer es arcon utottem:/
2023. júl. 16. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
#28-ha a pasid megker, hogy légyszi ne csináld, akkor az is egyfajta bántalmazás. Nyilván nem súlyos,de atleped a határait.
2023. júl. 16. 16:15
 32/54 anonim ***** válasza:
32%

29

Azért mert rengetegszer ez a játék része...

Velem előfordult, hogy a párom csak úgy felkapott, én meg reflexből kiáltottam, hogy "Jaj tegyél le", de egyáltalán nem vártam, hogy azonnal engedelmeskedjen. Ez tényleg csak játék...

De mondok mást. Előfordult, hogy én túltoltam egyszer egy ilyet, és a páromnak már nem esett jól. Utána szólt, és komolyan megbeszéltük, hogy mi legyen. Beláttam, hogy elvetettem a sulykot, és bocsánatot kértem, ő meg nem haragudott. Na most képzeld el, ha nem így reagál, hanem pofon vág. Kicsit sok lett volna, szerintem.

2023. júl. 16. 16:16
 33/54 anonim ***** válasza:
44%
#32 max a TI játékotok része. Nem általános. Felnőtt kapcsolatokban (a normálisakban) a felek tisztelik egymást, és ha az egyik azt mondja, hogy nem, akkor az azt jelenti hogy nem. Én pl ha a párom nem hallgatna arra, amit mondok, bepánikolnék, veszélyben érezném magam. Mit kell ilyenkor tenni? Hagyni? Hátha észhez tér? Ha nem hallgat a párjára, akit elvileg szeret és nem akar bántani, akkor miért tesz olyat vele, amit a másik nem akar? Hogy kellene ezt kommunikálni? Ha arra nem hallgat, hogy ne, hagyd abba?
2023. júl. 16. 16:27
 34/54 anonim ***** válasza:
16%
Ok, akkor verekedjetek azonnal, ha nem tetszik valami. Nekem aztán mindegy.
2023. júl. 16. 16:30
 35/54 anonim ***** válasza:
44%
mit nem értesz azon, hogy önvédelem? Meddig kellene ilyen helyzetben várni?
2023. júl. 16. 16:33
 36/54 anonim ***** válasza:
22%
Nem volt valós veszélyben, így nem önvédelem. De mondom, verekedjetek kedvetekre, ha számotokra ez a nívó...
2023. júl. 16. 16:35
 37/54 anonim ***** válasza:
28%
#36 te döntöd el, hogy mi számít valós veszélynek és mi nem? Vagy az aki benne van a helyzetben?
2023. júl. 16. 16:37
 38/54 anonim ***** válasza:
10%

Ja értem, tehát ezentúl akárki megüthet akárkit, majd benyögheti, hogy veszélyben érezte magát, és külső szempont nem létezik, tehát igaza van.

A kérdező barátja túltolta a viccet, oké, de nem megtámadta, könyörgöm... Kíváncsi lennék azért, hogy fordított nemekkel hogy nézne ki ez a kommentszekció: A csaj nem engedi el a pasi karját, erre az szájon vágja. Nos? Szerinted akkor is jogos lenne az """""önvédelem"""""?

2023. júl. 16. 16:41
 39/54 anonim ***** válasza:
29%
#38 csak azt mondom, hogy te nem voltál ott, a kérdező által leírt szituáció pedig önvédelemnek tűnik. Nem ismerjük sem a kérdezőt sem a barátját, a kapcsolatuk dinamikáját, szoktak-e így játszani, van e valamelyiknek valamilyen traumája ilyen dologban (régi bántalmazás stb), ami triggerelhet egy ilyen reakciót. Túl sok az ismeretlen változó. Az objektív információ, amit tududnk, hogy a pasi lefogta, és nem engedte el, hiába kérte a csaj. Ez meg elég nyilvánvalóan önvédelem.
2023. júl. 16. 16:48
 40/54 anonim ***** válasza:
29%
Ha valóban jogos önvédelem lett volna, akkor nem hibáztatná magát. Szerintem ez is elég egyértelmű.
2023. júl. 16. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!