Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a barátomat,rossz ember lennék?
Gyakoroljátok a kommunikációtokban azt, hogy amikor játékosabb vagy mint nálad, hogy kellemetlenebb állapotban vagytok, akkor is ki tudjátok fejezni azt, hogy a másiknak a tudatossága növekedjen és emelkedjen felül azon, és jobban figyeljen. Én is ezerszer tudok túlzásba esni, mert nem figyelek, mert nem tudom, hogy figyelnem kell. Amikor a másik tudja jelezni, fel tudja ébreszteni bennem a tudatosságot, hogy itt most figyelnem kéne valamire, vagy komolyabbnak kéne legyek, akkor természetesen elkezdem kielégíteni a mentális igényeit.
Valamit nem. Nem vagy rossz ember. Ahogy ő sem. Egyikőtök sem tudta, hogy jobban kell figyelnie, és nem volt hirtelen más eszközötök. Neked az, hogy megüsd. Majd gyakorolsz, és gondolkozol azon, hogyan lehet megoldani fizikai behatás nélkül.
Gyakorlatlan vagy és feszült voltál. Ezért élünk, hogy egyre jobban legyünk, egyre gyakorlottabbak. Egyikőtök sem hibázott igazán, illetve mindkettőtök sokat hibázott. Ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!