Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütöttem a barátomat,rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a barátomat,rossz ember lennék?

Figyelt kérdés
Alapbol nagyon rossz napom van es el kezdett baszogatni,erosebben szoritani a derekamat meg utogetni “viccbol” es mondtam neki hogy hagyja abba,mert nekem nagyon faj utana rautott megegyszer es arcon utottem:/
2023. júl. 16. 13:11
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
7%
Én a barátod helyében félreqrnék. :)
2023. júl. 16. 16:55
 42/54 anonim ***** válasza:
12%
rosszlányok.hu, ha nincs jelölt
2023. júl. 16. 16:56
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
#40 a lelkiismeret nem így működik.
2023. júl. 16. 16:56
 44/54 A kérdező kommentje:
Soha nem gondoltam volna,higy ennyi valasz fog jonni,nem gondolnam hogy onvedelem volt,o tenyleg poenbol csinalta en figyelmeztettem higy nekem nagyon faj,mert azert eleg erosen utott a derekamra es reflexbol jott a pofon,nem gondoltam bele hogy az sokkal megalazobb,mint ha a derakara utnek ra stb.
2023. júl. 16. 17:02
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lenne önvédelem, ha fájdalmat okoz neked, és felszólításra sem hagyja abba? Ez az önvédelem definíciója
2023. júl. 16. 17:15
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Gyakoroljátok a kommunikációtokban azt, hogy amikor játékosabb vagy mint nálad, hogy kellemetlenebb állapotban vagytok, akkor is ki tudjátok fejezni azt, hogy a másiknak a tudatossága növekedjen és emelkedjen felül azon, és jobban figyeljen. Én is ezerszer tudok túlzásba esni, mert nem figyelek, mert nem tudom, hogy figyelnem kell. Amikor a másik tudja jelezni, fel tudja ébreszteni bennem a tudatosságot, hogy itt most figyelnem kéne valamire, vagy komolyabbnak kéne legyek, akkor természetesen elkezdem kielégíteni a mentális igényeit.

Valamit nem. Nem vagy rossz ember. Ahogy ő sem. Egyikőtök sem tudta, hogy jobban kell figyelnie, és nem volt hirtelen más eszközötök. Neked az, hogy megüsd. Majd gyakorolsz, és gondolkozol azon, hogyan lehet megoldani fizikai behatás nélkül.

Gyakorlatlan vagy és feszült voltál. Ezért élünk, hogy egyre jobban legyünk, egyre gyakorlottabbak. Egyikőtök sem hibázott igazán, illetve mindkettőtök sokat hibázott. Ez normális.

2023. júl. 16. 17:20
 47/54 Ghgj ***** válasza:
100%
Mert amúgy szerintetek, pl. ahol a faszi veri a nőt, az úgy történik, hogy a nő csendben ül a kanapén, a fickó meg odamegy és elkezdi csépelni? :D Kettőn állnak ezek a dolgok, a veszekedések / nézeteltérések szoktak elharapózni, és általában a bántalmazott fél sem egy angyali lény, hanem keményen gyapja a bántalmazót szavakkal és tettekkel is, ez a dinamika része. Itt most jöttök az önvédelemmel, de ennyi erővel a bántalmazók jelentős részét fel lehetne menteni erre hivatkozva. A leírás alapján ez a kapcsolat is egy shitshow am, ami meg történt, az bántalmazás mindkét részről.
2023. júl. 16. 17:27
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
#47 szerintem más, amikor egy alapvetően fizikailag erősebb ember provokál fizikai fájdalommal (ez már önmagában sem provokáció), mint amikor egy gyengébb teszi ezt. Nyilván egyik sem helyes, de súlyosságban van különbség szerintem.
2023. júl. 16. 17:41
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyértelműen le van írva a kérdésbe, hogy a faszi kezdte a verekedést. Úgy ütögette a kérdezőt viccből, hogy az fájt neki. Nagy vicc. Totál megérdemelte a pofont. Miért nem mondtad neki hogy te is csak viccelődsz?
2023. júl. 16. 17:54
 50/54 anonim ***** válasza:
38%
azért a csontos kéz is nagyot tud ütni az arcon.
2023. júl. 16. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!