Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban kapcsolatfüggő lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kapcsolatfüggő lennék, ha van egy rossz kapcsolatom, de képtelen vagyok kilépni belőle?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az
2022. aug. 11. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből még nem biztos. Ha azért nem szakítasz, mert félsz egyedül lenni és úgy vagy vele, hogy annál még ez is jobb és ez amúgy is jellemző rád, akkor igen, valószínűleg ez kapcsolatfüggőség. Ha nem ez van a háttérben csak kötődsz hozzá meg a szép emlékekhez és azért nem vagy képes a szakításra, de amúgy előtte is jól elvoltál szingliként is, akkor nem vagy az. Attól persze még ugyanúgy rossz, hogy benne maradsz egy egyértelműen rossz kapcsolatban.
2022. aug. 11. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami biztos, önbecsüléssel nem rendelkezel egyáltalán. És szeretsz szenvedni a semmiért a szarban.
2022. aug. 11. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért vagy képtelen kilépni? Sokan nem szeretnének érzelmi és pénzügyi katasztrófát. Sajnálják a másikat, szeretik a közös élményeket, nem vágynak az újra, inkább maradnak a fsban. Ha gyerek van, akkor aztán a végtelenségig lehet halogatni.
2022. aug. 11. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolatfüggők magukkal is rosszban vannak. Mazochisták, önmagukat bántják, ezért kell valaki, aki szereti őket. Általában szadistákat vonzanak be, akik viszont másokat bántanak és másoktól tartanak távolságot. Elég beteges viszony lesz.
2022. aug. 11. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Drága! Ha rossz, meddig akarsz boldogtalan lenni!?

Csupán csak gyenge jellem vagy, aki nem mer egyedül lenni😃

2022. aug. 11. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én régen az önbizalom, önbecsülés hiánya miatt nem szakítottam. Arra gondoltam, hogy nem kapok mást soha. Aztán lett más, ott inkább azért nem szakítottam, mert utáltam a szingliséget. Ő szakított, rájöttem, hogy nem is rossz egyedül lenni, de azért az eleje elég durva volt. Harmadszorra a szakítás utáni depitől való félelem miatt nem szakítottam, meg kicsit bennem volt az is, hogy nem akartam, hogy véletlenül örökre egyedül maradjak, meg hát úgyse lesz ennél jobb...

Aztán azóta ezt leküzdöttem és már azonnal dobbantok, ha rosszul érzem magam egy kapcsolatban :)

2022. aug. 11. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!