Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz érzésem van a barátnőmmel kapcsolatban, de nem tudom hogy mi?
Fél éve vagyunk együtt, eddig sajnos párkapcsolatban voltunk, mert egyetemre járt és 200km-re lakott tőlem, de mostmár összeköltözünk.
Viszont: már az elejétől fogva van bennem egy ilyen megmagyarázhatatlan rossz érzés amikor a képeit nézem, valahogy taszít a kisugárzása rajta (szépnek találom, de ilyen bulis flegmapicsa képei vannak, nem szépítem). Viszont amúgy meg iszonyat aranyos és nagyon jól kijövünk, de mégis van egy ilyen rossz érzésem. Lehet csak amiatt, mert túl sokszor látom a “rossz” fényképeit a valóság helyett és rávetítek olyan tulajdonságokat, amik nem is léteznek? Nem akarom azt sem, hogy ideköltözzön aztán 3 hónap múlva elzavarjam, de azt sem; hogy a távkapcsolat miatti faszkodás miatt elveszítsek feleslegesen egy ilyen lányt.
Akinek volt már hasonló érzése, az mit tapasztalt? “Bevált”? Vagy csak a különlét okozza?
Nem jelent semmit, az én exem például adta a szende szűz lányt aki csak cukiskodik.
A valóság pedig az volt, hogy öngyilkossággal fenyegetett és zaklatta a szüleim. Be zárt a lakásba el dugta a jogsimat.
Szólva ez a csaj ok lesz csak szert bulizni és az nem baj mert le vezeti a stresszt és jól érzi magát 🙂
tkp.-en lequrváztad a gyakorin a nődet, de azért dugod.
olyan, mintha kétszínű lennél, kérdező.
tehát gondolosz róla mindenféléket meg itt kibeszéled, a szemébe meg vigyorogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!