Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csenddel verés?

Figyelt kérdés
Mi állhat amögött ha a párom folyton így büntet engem? Tudtok valamit ennek a pszichológiájáról? Talán ha sikerülne megértenem, hogy miért csinálja ezt, könnyebb lenne elfogadnom, mert így most teljesen felőröl. Én vagyok az az ember, aki a világ végéig is elmegy, ha van még valami mondanivalója. De ilyenkor teljesen ignorál, külföldön van, sehogy nem tudom elérni, és úgy érzem megbolondulok. Nem produkálja a nárcisztikus legtöbb tünetét, így nem akarom csak emiatt elengedni. Inkább szeretném megérteni. Volt akinek ilyen volt a párja és sikerült megváltoznia? Ha igen, hogyan?
2023. aug. 9. 21:02
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
83%
Ja meg a másik ok szokott lenni, mikor valaki nehéz helyzetben van, megbeszélik ketten, elvannak, keresik a megoldásokat, jól haladnak. Ekkor jön a világközepe konkurencia/anyós/após/népszerűtesóka/haverka/instaribire/népszerűpicsa és elkezdi szidni azt akinél talál valami belekötnivalót, aztán ő meg csak azt veszi észre hogy jé, csenddel vernek, egészen addig míg arról aki telebeszélte a fejét, meg kiderül miféle, aztán ja, jogtalanul bántottam a másikat aki nem egy központi figura szerencsés hátszelekkel hogy meg tudja védeni magát ezzel, nincs neki más csak a saját őszintesége.
2023. aug. 10. 13:48
 42/52 A kérdező kommentje:

te nem értesz magyarul? vannak bajok nálad :D

2023. aug. 10. 13:54
 43/52 anonim ***** válasza:
83%
A 38-nak írtam kérdező, de már mindegy gondolom idegből leszavaztál. Nem volt gyanús hogy nem illik rád a szöveg?
2023. aug. 10. 13:56
 44/52 anonim ***** válasza:
#40 Nem, nem az. Te vagy az, aki idehányod a hülye szövegedet, én nem szorulok rá a magyarázkodásra, hisz nem az én "bizonyítványom" a szánalmas, hanem te vagy az.
2023. aug. 10. 14:25
 45/52 anonim ***** válasza:
44 "hisz" :)))) ok, szerintem nálad mindenki érti miért fordulsz néha magadba te költői lélek. Itt most nem a te alkotói ihletedről van szó szerintem.
2023. aug. 10. 14:40
 46/52 A kérdező kommentje:
#43, bocsi már megértettem. Nem téged szavaztalak le
2023. aug. 10. 16:16
 47/52 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a komment sorozatot olvasva az látszik, hogy az

-emberek semmit nem értenek az egészből

-zéró empátia van jelen

-zéró figyelem a másikra

-zéró tudás az egyébként komoly témával kapcsolatban

Persze tisztelet a kivételnek

De

Mindenki öli egymást a saját frusztráltsága okán.

2023. aug. 10. 17:22
 48/52 LuckyLevi ***** válasza:
63%

De legalább itt zéró csenddel verés is van.

Amúgy tipikus senki sem hallgatja meg a másikat, csak mondja a magáét. És eljutottak a végére az ovis szintre, hogy ki a hülye.

2023. aug. 10. 17:47
 49/52 anonim ***** válasza:
63%

Egészen megdöbbentő az oda nem figyelés szintje

Igaz ez mindenre sajnos

Beteg a társadalmunk, méghozzá nem kicsit

Ez lejön szinte minden komment szekcióban

2023. aug. 10. 17:51
 50/52 LuckyLevi ***** válasza:
63%
És zéró önreflexió
2023. aug. 10. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!