Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csenddel verés?

Figyelt kérdés
Mi állhat amögött ha a párom folyton így büntet engem? Tudtok valamit ennek a pszichológiájáról? Talán ha sikerülne megértenem, hogy miért csinálja ezt, könnyebb lenne elfogadnom, mert így most teljesen felőröl. Én vagyok az az ember, aki a világ végéig is elmegy, ha van még valami mondanivalója. De ilyenkor teljesen ignorál, külföldön van, sehogy nem tudom elérni, és úgy érzem megbolondulok. Nem produkálja a nárcisztikus legtöbb tünetét, így nem akarom csak emiatt elengedni. Inkább szeretném megérteni. Volt akinek ilyen volt a párja és sikerült megváltoznia? Ha igen, hogyan?
2023. aug. 9. 21:02
1 2 3 4 5 6
 21/52 LuckyLevi ***** válasza:
54%
Én nem a témán csak a mozsaras hozzászólásokon.
2023. aug. 9. 21:46
 22/52 A kérdező kommentje:

Pont a hozzád hasonlóak véleményére vagyok kiváncsi. Te hogy szoktad kezelni a konfliktusokat? És nekem hogy kellene ezeket a helyzeteket? Hagyjam békén, amíg nem akar ő kommunikálni és kész? Bár kétségekkel kezelem ezt az egészet, mégis hogy lehetne megoldani egy konfliktust kommunikáció nélkül? Besöpörjük a szőnyeg alá azt’ jól van?

Ja és szándékosan használtam ezt a kifejezést, különbséget tudok tenni aközött, hogy ha valakit elönt a düh, és nem akarja, hogy olyat mondjon, amit később megbán, ezért elvonul, vagy mert büntet vele. Ez egy 2 perces vita volt, amit az a reakció követett, hogy rámb*szta a telefont, és azóta nem elérhető. Gyakran alkalmazza ezt a “megoldást”, mindig az a vége, hogy 1-2 nap után én kérek bocsánatot az érzéseimért. Úgy érzem, hogy én vagyok telhetetlen, nincsenek reális elvárásaim, és a saját józan eszemet is megkérdőjelezem. Tisztában vagyok pontosan vele, hogy manipulál, de még próbálom megérteni, hogy miért ilyen, mi váltja ezt ki.

2023. aug. 9. 22:24
 23/52 anonim ***** válasza:
82%
Kérjel továbbra is bocsánatokat, kússzál térden, biztos nem nárci a barátod, á egyáltalan nem.
2023. aug. 9. 22:32
 24/52 anonim ***** válasza:
89%
"rámb*szta a telefont, és azóta nem elérhető" - Ezt elég egyszer megcsinálnia, és akkor ezzel részéről be is fejezte a kapcsolatot. Vége.
2023. aug. 9. 22:34
 25/52 LuckyLevi ***** válasza:
33%
Egy ilyen csajt összehoznék egy incellel, hogy vajon mit kezdenek egymással. Lehet idilli lenne a kapcsolat.
2023. aug. 9. 22:40
 26/52 A kérdező kommentje:

Tudtommal ezzel az egyetlen “tünettel” még nem lehet nárcisztikusnak diagnosztizálni valakit.

Értem, hogy viccnek szántad, de nem jönnék össze egy incellel. Nincs taszítóbb annál, ha egy férfinak semmi önbizalma nincs.

2023. aug. 9. 22:48
 27/52 LuckyLevi ***** válasza:
92%
És az szerinted nem taszító, ha egy csajnak nincs önbecsülése, tartása?
2023. aug. 9. 22:54
 28/52 anonim ***** válasza:
2%
Az önbecsülés és tartás kifejezés semmit nem jelent.
2023. aug. 9. 22:57
 29/52 LuckyLevi ***** válasza:
90%
Ha beszélsz magyarul, akkor azért van jelentése a szavaknak. Ha nem, akkor minden csak halandzsa.
2023. aug. 9. 23:14
 30/52 anonim ***** válasza:
5%
Akkor magyarazd el legy szives ezek mit jelentenek
2023. aug. 9. 23:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!