Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő amíg nárcisztikus párotok nem keresett?
Figyelt kérdés
Mi lefutottuk a harmadik korunkket, és 4 hónapja nem keres, ilyen hosszú idő még nem volt. Nektek volt már ennyi?2020. nov. 6. 18:07
1/10 anonim válasza:
Mindig ugyanaz az ember írja ki azokat a kérdéseket, amelyben szerepel a "nárcisztikus" szó? Eléggé idegesítő.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom, mikor rájöttem, hogy ilyen, azonnal letiltottam, és a munkahelyi portásoknak szóltam, hogy ha be akar jönni, akkor hajtsák el!
3/10 anonim válasza:
6 ho
Ujra probalkozott, elhajtottam
Megint 3 ho, elhajtottam
Akkor mar vegre lekopott
4/10 anonim válasza:
Ez nem a párod, te meg egy önjelölt fotel-pszichológus vagy.
5/10 anonim válasza:
Szerintem több mint másfél éve ugyanaz az ember írja ki a nárcisztikus pár jellegű kérdéseket.
6/10 anonim válasza:
Kérdés kiemelgetése helyett pszichológus felkeresése lenne javasolt, mert direkt foglalkozol neked nemtetsző, téged dühítő dolgokkal, ez a továbblépést gátolja. Ha tovább szeretnél lépni, kérj segítséget.
7/10 anonim válasza:
Nagy divat lett ez a "nárcizás", tipikus hülye 40 éves harmadjára elvált nők/per örök magányos nők simogató szava. Ez a nyílván én vagyok a tökéletes és mindenki beteg. Ámbár azt sem tudják mit jelent. Amíg nem patológiai eset (és valszeg nem az), max annyira nárcisztikus, mint ti kedves hölgyeim. Vagy mint én :).
8/10 anonim válasza:
5 éve együtt vagyunk, úgy költözött hozzám 3 hónap után, kb észre se vettem és itt volt, és nem volt nap, hogy ne keressen, na meg nyugtom se tőle, ja meg még el is vett. Hát nemtom, mi vár rám, be vagyok 💩va rendesen....
9/10 anonim válasza:
Nálam 3havonta szokta, de mindig elhajtom.
10/10 anonim válasza:
7 most már inkább férfiak használják ezt a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!