Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden színész nárcisztikus és ebből fakadóan minden színész párkapcsolata borzasztó?
Azért gondolom, hogy a színészet és az önimádat kéz a kézben jár, mert éltető elemük középpontban lenni, a közönségtől töltődnek fel, a tőlük kapott rajongás, imádat tölti fel őket és a nárcisztikus is erre használja a maga körül lévő embereket: szüksége van rájuk, mert kell az imádatuk. Ha szeret, akkor is saját magát szereti a másikban, azt szereti, hogy a másik imádja, rajong érte.
Találkoztam már néhány színésszel, mindegyikükre jellemző volt, hogy képtelenek háttérbe vonulni, állandóan arra vágynak, hogy a figyelem rájuk irányuljon. Nem csak a színpadon, hétköznapi helyzetekben is.
Ugyanezt tudom elmondani, és igen, dolgoztam színházban...
Végtelenül önimádó volt a legtöbb színész, még akiről nem is gondoltam volna, annak is minap megnéztem a facebook profilját. Kb leesett az állam.
Szerintem a 99% beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!