Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret vagy csak jó színész?
Nemtudom a komplett problémámat megfogalmazni egy kérdésben.
A barátommal lassan másfél éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Nekem nincs önbizalmam. Hamar összejöttünk szinte közvetlen azután hogy szakitottak az exével. Beszélgettek is meg lajkolgatta a képeit meg már az én képem is fennt volt és még mindig nem szedte le az exéről a képet instáról. Meg persze más nők képeit is lájkolgatta.
Ez körülbelül 7hónapig ment így, mindeközben nagyon jó volt a kapcsolatunk ezen kívül szóval nem akartam szakítani meg nekem ő az első.
Azóta nem tudtam neki megbocsájtani, már nincs ilyen probléma egy ideje de valahogy én még mindig érzem ezt a csalodottságot és nem múlik
Én reagálom túl? mit csináljak?
Elfelejtettem
én 18L
ő 20F
Azt írod, hogy 7 hónappal a szakítása után abbahagyta a nosztalgiázást az exe után és más nők lajkolását is.
Bizonyára most már csak veled foglalkozik. Amíg nem győződsz meg ennek ellenkezőjéről, addig ne jártasd a fantáziádat, mert sosem leszel boldog mellette, de ő sem melletted, mert biztos, hogy látni fogja a féltékenységed.
Ffi.
Hát igen teljesen igazatok van
De mégis mikor fognak elmulni ezek az érzések?
Akkor múlnak el ezek az érzéseid, amikor meggyőzöd magad arról, hogy most már csak veled van és téged boldogít.
Amíg kételkedsz benne, amíg féltékenykedsz, addig főleg magadat, de alighanem a párodat is emészted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!