Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csenddel verés?

Figyelt kérdés
Mi állhat amögött ha a párom folyton így büntet engem? Tudtok valamit ennek a pszichológiájáról? Talán ha sikerülne megértenem, hogy miért csinálja ezt, könnyebb lenne elfogadnom, mert így most teljesen felőröl. Én vagyok az az ember, aki a világ végéig is elmegy, ha van még valami mondanivalója. De ilyenkor teljesen ignorál, külföldön van, sehogy nem tudom elérni, és úgy érzem megbolondulok. Nem produkálja a nárcisztikus legtöbb tünetét, így nem akarom csak emiatt elengedni. Inkább szeretném megérteni. Volt akinek ilyen volt a párja és sikerült megváltoznia? Ha igen, hogyan?
2023. aug. 9. 21:02
1 2 3 4 5 6
 31/52 LuckyLevi ***** válasza:
90%
Mi vagyok Én Wikipédia? Keress rá a neten, ahelyett, hogy engem túráztatsz.
2023. aug. 9. 23:37
 32/52 anonim ***** válasza:
83%

Mindig ilyen volt, vagy sok parttalan vita után kezdte?

Ha valaki kontroll alatt tartja az indulatait, akkor egy érzelem vezérelt személyiség fel sem ismeri, hogy a másikban mi játszódik le, mert őt is a saját szemüvegén keresztül nézi.

2023. aug. 9. 23:44
 33/52 anonim ***** válasza:
6%
A tartás azt jelenti, hogy pl a gyerektartás, tartármártás (ja az más), aztán az hogy magasan tartja a fejét, és ha szembejön egy faág nem hajol le inkább fennakad rajta, még akkor is ha a szájában lesznek a faágak. Az önbecsülés az azt jelenti, hogy megbecsüli magát hogy 100 euro vagy mennyi. Én egy új válaszoló vagyok nem az előzőek.
2023. aug. 10. 01:32
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy furcsa paradoxon, de a csenddel verés max akkor szűnhet meg, ha nem kérsz bocsánatot, mert a csenddel verő az tényleg nárci, aki csak azokkal foglalkozik viszonylag emberséges viselkedést megjátszva, akik felette vannak valamiben, illetve akiket méltónak tart magához, igaz velük is folyamatosan versenyez. Ha te becsicskulsz, akkor onnan nehéz feljebb lépni, de nem lehetetlen.
2023. aug. 10. 01:38
 35/52 anonim ***** válasza:
0%
Dolgoztam kint kűlföldön az ottani lakótársamék jutnak eszembe. Kűlföld egy stressz forrás sok kapcsolat nem is éli túl vagy általában a férfi van kint de hamar(abb) hazajön. Szóval az extrém viselkedést is szerintem ez idézi elő. El kell döntened kérdező a pénz kell vagy a szegénység bár akkor az lesz sressz forrás.
2023. aug. 10. 06:17
 36/52 anonim ***** válasza:
76%
Párszor már írtál erről kérdést. Figyelj, az a helyzet, h nem érdekled eléggé. Egy szerelmes pasi akkor is ír, keres, talizni akar, szexelni akar amikor a vakbél műtétből ébredezik. Próbáld ki, h nem keresed őt abszolút és csináld veled azt, amit ő veled. Aztán meglátod, mit reagál. Bár a legjobb az lenne,ha elengednéd őt, nem okoztak boldogságot egymásnak.
2023. aug. 10. 06:56
 37/52 anonim ***** válasza:
77%

“ Csenddel verés (Silent Treatment)

Semmilyen válasz nincs, csak néma sértődöttség.

A csend, a bántalmazás egyik legagresszívebb formája. Kontroll gyakorlás, lenézés, egyetlen szó elhangzása nélkül. Direkt nem veszi fel a telefont, eltűnik, nem reagál, nem válaszol, nem elérhető, nem szól hozzád. Egyrészt, hogy ő irányítson, másrészt, hogy ezáltal felsőbbrendűnek érezze magát, hogy a másikat ezzel is tudat alatt büntesse, hogy az jutalomnak érezze, amikor ő végre rendelkezésre áll."

2023. aug. 10. 08:02
 38/52 anonim ***** válasza:
22%
Az, hogy "csendben van", nem bántalmazás és nem büntetés, egyszerűen csak nem akar veled beszélni jelenleg. Ha pedig nem akar, akkor nem kényszerítheti senki sem rá, mert az már tényleg bántalmazás.
2023. aug. 10. 10:11
 39/52 A kérdező kommentje:

Szerinted én vagyok az egyetlen, akit így büntettek? Vagy miből gondolod, hogy írtam erről kérdést?

2023. aug. 10. 10:33
 40/52 anonim ***** válasza:
75%
38, Dehogynem. Te is ide hányod a hülye szövegeidet ahelyett hogy vennéd a fáradtságot és akit csenddel versz, annak leírnád ezt hogy pl: Nem akarok veled beszélni, mert nem illünk össze/megsértettél/nem tartalak a fényes magamhoz méltónak/hallottam rólad egy pletykát amit egyből elhittem/halálomon vagyok/jólesik ha kaparsz utánam/talonban tartalak stb. Nyilván ebből ha nem a rossz szándékú esetek vannak, akkor mondanál neki valamit és nem itt magyaráznád a szánalmas bizonyítványod.
2023. aug. 10. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!