Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csenddel verés?

Figyelt kérdés
Mi állhat amögött ha a párom folyton így büntet engem? Tudtok valamit ennek a pszichológiájáról? Talán ha sikerülne megértenem, hogy miért csinálja ezt, könnyebb lenne elfogadnom, mert így most teljesen felőröl. Én vagyok az az ember, aki a világ végéig is elmegy, ha van még valami mondanivalója. De ilyenkor teljesen ignorál, külföldön van, sehogy nem tudom elérni, és úgy érzem megbolondulok. Nem produkálja a nárcisztikus legtöbb tünetét, így nem akarom csak emiatt elengedni. Inkább szeretném megérteni. Volt akinek ilyen volt a párja és sikerült megváltoznia? Ha igen, hogyan?
2023. aug. 9. 21:02
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
87%
Ne akard megérteni. Miért kéne elfogadnod, hogy ignorál és büntet? Akkor ő nem is a párod. Ne szenvedj miatta.
2023. aug. 9. 21:05
 2/52 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem lehet megváltoztatni. Pont.
2023. aug. 9. 21:07
 3/52 anonim ***** válasza:
79%

Nárcisztikus manipulatív eszköz arra, hogy kontrollt gyakoroljon a helyzet felett. Ő irányít, amíg érzelmi reakciód adsz válaszként.

Ignorálással és szürke kő módszerrel tudod megállítani a csenddel verést.

Komoly szakirodalma van a neten. Tele a Youtube is a témával foglalkozó videókkal.

2023. aug. 9. 21:07
 4/52 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem sokkal jobb a csend mint az (ordibálós) veszekedés, Olyankor olyan dolgot is a fejedhez vághat amit megbán utána.
2023. aug. 9. 21:08
 5/52 A kérdező kommentje:

Tudnál ajánlani néhányat?

Miért van az, hogy ezen az oldalon, minden emberi rossz tulajdonságra az a válasz, hogy nem fog megváltozni és menekülj?

Szerintem nekem is sikerült már levetkőznöm több rossz szokásomat, sőt minden ember változik folyamatosan.

2023. aug. 9. 21:11
 6/52 A kérdező kommentje:

Én nem így gondolom. Sokkal inkább veszekedjünk, minthogy napokig ignorálva legyek.

2023. aug. 9. 21:12
 7/52 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem szokás, hanem viselkedés. A másik ember nem becsülése. Erre nem vágyik senki.
2023. aug. 9. 21:13
 8/52 anonim ***** válasza:
86%
Ha nárcisztikud4 nem tudsz rajta segíteni. Legjobb elhagyni, mert tönkretesz teljesen.
2023. aug. 9. 21:17
 9/52 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, ezért is írtam, hogy nem az

2023. aug. 9. 21:19
 10/52 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerűbb azt válaszolni egy pár soros kiírásra, hogy “hagyd ott” “Kuka”

Ez az egyszerűbb megoldás. Nem kell ugyanis energiát befektetni és megoldani egy problémát. Ne adj Isten tanulni egy helyzetből, fejlődni általa.

Ma egy emberi kapcsolat nem ér többet sok esetben, mint egy pár zokni.

Ezt látom sajnos.

A bennfentes

[link]

Nárcisz Coach

[link]

Ezekkel már el tudsz indulni, ha érdekel mélyebben a lehetséges megoldás

2023. aug. 9. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!