Csenddel verés ellen mi a legjobb módszer?
Ha az első mondatod nem elég indok,akkor mit lehetne még ehhez hozzátenni?
Hiszen te ismered őt,a helyzetet...
Durva ezeket a borderline-nárcisztikus kapcsolati dinamikákat minden második kérdésnél olvasni.
Kérdező, én két megoldást látok: 1. ott hagyod és nem keresed, 2. felkeresel egy terapeutát.
Konnyu azt mondani, hogy keressen egy felnott embert. Amig benne van az ember egy ilyen kapcsolatban, kepes elhinni, hogy miatta van az egesz, es buntudata van, hogy fajdalmat okoz a masiknak. En legalabbis mindig magamban kerestem a hibat (egyebkent is ilyen tipus vagyok). Nem csak narcisztikus hasznalhatja ezt.
Kerdezo, amikor gondolkoztam, hogy mit tanacsolhatnek, rajottem, hogy anelkul nehez barmit mondani, hogy te magad megertened az egesz mozgatorugojat. Nekem nagyon sokat segitett egy konyv: Susan Forward: Erzelmi zsarolas. Ez rendkivul jol segit megerteni, hogy egy ilyen helyzetben ki miert felelos, es megkuzdesi strategiak , tippek is vannak. Nem az az elso, hogy menekulj. Nagyon sok pelda van benne. Ebben a csendes idoben olvasgasd ezt a konyvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!