Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csenddel verés?

Figyelt kérdés
Mi állhat amögött ha a párom folyton így büntet engem? Tudtok valamit ennek a pszichológiájáról? Talán ha sikerülne megértenem, hogy miért csinálja ezt, könnyebb lenne elfogadnom, mert így most teljesen felőröl. Én vagyok az az ember, aki a világ végéig is elmegy, ha van még valami mondanivalója. De ilyenkor teljesen ignorál, külföldön van, sehogy nem tudom elérni, és úgy érzem megbolondulok. Nem produkálja a nárcisztikus legtöbb tünetét, így nem akarom csak emiatt elengedni. Inkább szeretném megérteni. Volt akinek ilyen volt a párja és sikerült megváltoznia? Ha igen, hogyan?
2023. aug. 9. 21:02
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
87%
Ne légy benne biztos, nem mindegyik narci egyforma, van amelyik úgy manipulál, hogy direkt nem szól.
2023. aug. 9. 21:21
 12/52 anonim ***** válasza:
66%
Valszeg vele is így bántak a szülei és ezt a mintát viszi tovább. Sérült lélek, hagy a francba
2023. aug. 9. 21:22
 13/52 anonim ***** válasza:
31%
A csenddel verés kifejezés is rendkívül agresszív, ami arra utal, hogy aki nem beszél, az egy szemét önző állat. Pedig van olyan szitu, amikor már elég a folyamatos pofázásból és ideje lenne valami mást csinálni.
2023. aug. 9. 21:25
 14/52 LuckyLevi ***** válasza:
81%

Vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ha nem áll veled még szóba se, mikor nem tetszik valami, akkor nem tudjátok megbeszélni, így változás sem lesz. Nem tetszik ez a passzív agresszív viselkedés, nem tudsz rajta változtatni, ergo nincs értelme folytatni.

Persze lehet, hogy Te is csendben maradsz, míg megunja, ha megunja és amikor közeledik, akkor megbeszéled vele.

2023. aug. 9. 21:27
 15/52 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell tankönyvi narcinak lennie hogy tönkre tegyen, elég csak pár vonás és sosem elég rossz hogy otthagyd de elég rossz h kikészülj(tapasztalat)
2023. aug. 9. 21:27
 16/52 anonim ***** válasza:
17%
A szürke kő módszert lehet a gránit mozsarammal is?
2023. aug. 9. 21:36
 17/52 anonim ***** válasza:
18%
Nekem bazalt mozsaram van, azzal működik. Azóta nem ver kussolással.
2023. aug. 9. 21:38
 18/52 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem egy vicces téma kedves 16-os
2023. aug. 9. 21:38
 19/52 LuckyLevi ***** válasza:
55%
Én azért elmosolyodtam.
2023. aug. 9. 21:39
 20/52 anonim ***** válasza:
25%
Én röhögtem. A csenddel verés egy szerintem elég ostoba újabban kitalált hülyeség. Arról szól, hogy aki nem szeret vagy nem akar mindig beszélni az egy szemét. Pedig a dumálás nem az egyetlen kommunikációs forma és sokszor nem is a legjobb. Ennek erőltetése sok konfliktust tud okozni.
2023. aug. 9. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!