Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem adja meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adja meg a barátnőm a telefonja jelszavát?

Figyelt kérdés

Az eddigi párkapcsolataimban alap volt, hogy a párommal telefon jelszót cseréltünk. Mindegyikükkel ugyanúgy gondoltuk, hogy ez egy jó dolog. A mostani kapcsolatomban viszont a barátnőm semmi pénzért nem adná a telefonja jelszavát, mert hogy ez a privát szférájának megsértése.

A jelszócsere számos okból hasznos volt minden kapcsolatomban. Egyrészt tudtuk egymás telóját használni, ha gáz volt valamelyikünk készülékével. Másrészt nagyon jó érzés volt, hogy tudtuk egymás jelszavát, elvégre adott egyfajta bizalmi alapot. Nem turkáltunk egymás telefonjába soha sem, de a „lehetőség” mindig adott volt, nem érezte azt az ember, hogy a másik rejteget valamit.

A mostani páromnak fél éve volt egy olyan dolga, hogy másokkal flörtölt neten, volt akivel találkozott is egy ölelésre, hülyítette őket.

Lebuktattam, szembesítettem és megkértem, hogy a bizalmi alap helyreállítását segítsük meg azzal, hogy a jelkódját nem változtatja meg (mert hogy tudom). Belement a dologba, nagyon sajnálta amit csinált.

Úgy tűnt minden szuper, de észrevettem, hogy elkezdte ujjlenyomattal oldani a telóját. Fura volt, így megpróbáltam belépni a régi jelszóval, de lecserélte.

Rákérdeztem miért és azt mondta, hogy a húga is tudja a jelkódot és nem szeretné, ha turkálna benne.

Kértem, hogy akkor legyen kedves elmondani, hogy ne kelljen aggodalmaskodnom a korábbi dolgok miatt, elvégre megbeszéltük.

Kialakult egy vita, hogy ő szerinte ez egy marhaság, senkinek semmi köze a telójához. Majd ha kérem, akkor odaadja (nyilván nem fogom elkérni, mert az már tiszta kontroll lenne). Mondta, hogy neki nem kell az én telóm kódja (tudja amúgy), mert bízik bennem. No meg hogy ki tudja mit találna benne, nem akar féltékenykedni. Ezt nem értem. Most akkor bízik vagy nem?

Elvileg azért sem akarja adni a jelszót, mert hogy az egész élete rajta van. Biztos széttúrnám, biztos találnék valamit benne amit félreértenék stb.

Annyira ki van akadva ettől a dologtól, hogy aggaszt. Rettenetesen félti a telefont. Újra kialakultak a bizalmi problémák emiatt. Egész nap mélabús arcot vág, folyton a Messengeren lóg, amikor nem vagyok vele.

Ez a téma elbukott, már beszélni sem akarok róla, mert rosszul érzem magamat. Nem tudom, hogy miért nincs tekintettel a korábbi megállapodásunkra. Egyszerűen olyan érzésem van, mintha valami borzalmas dolgot akarnék, mintha valami kontrollmániám lenne. Pedig én úgy fogom fel, mintha csak jobban beengedne az életébe.

Eddig mindenkivel alapból ment ez a dolog. Az ismerőseim is ugyanúgy megosztanak mindent a párjukkal. Valamit rosszul gondolok?

2023. aug. 8. 15:08
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

#30.

Esetleg tudsz valamit a válaszadókról? 😅

2023. aug. 8. 20:26
 32/44 anonim ***** válasza:
9%

-Csókolom. Van van hitel 10 millió 20 évre?

-Persze, itt nyitott számlára kéne utalni a fizetését és kellene egy munkáltatói/jövedelemigazolás.

-Hát mégis mi a fax közötök van hozzá???!!! Hát a faxom legyen a kötél ami a sírodba leereszt....privátszféraaa???!!! Mond valamit???!!!

Gyerekek....nincs bizalom, nincs hitel.

2023. aug. 8. 22:12
 33/44 anonim ***** válasza:
89%
#32 fu ez minden téren szar párhuzam...
2023. aug. 8. 22:46
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

"Esetleg tudsz valamit a válaszadókról?"

Ugyanaz a kb 20 kommentelő jár ide, szóval statisztikailag több mint a fele most hazudik.

2023. aug. 9. 05:42
 35/44 anonim ***** válasza:
12%

#33. Miért? A példában is ki kell alakítani egy bizalmi tőkét, erre egy írásos szerződés születik, amihez a felek tartják magukat annak lejártáig.

Annyi a különbség, hogy a kérdés kapcsán nincs papír alapú szerződés ugyan, de a csaj mégiscsak valamihez amiben korábban megállapodtak nem tartja magát. Csupán annyi történik, hogy az egyoldalú szerződésmódosításra azt reagálta a kérdező, hogy kéri a bizalmi alap helyreállítását a módosító féltől vagy felmondja a szerződést.

Ezen meg úgy forognak a szemek, mintha az életben sehol nem láttunk volna ilyet, pedig itt nem pár misivel gurigázunk, hanem emberéletekkel.

2023. aug. 9. 09:21
 36/44 anonim ***** válasza:
85%

Én régóta járok ide, sose írtam arról hogy nézegetném a párom előzményeit (mert nem teszek ilyet), viszont máshol is írtam már róla hogy nemtől függetlenül nem tartom okénak turizni a másik cuccaiban. :D

2023. aug. 9. 09:47
 37/44 anonim ***** válasza:
83%

Én tudom a férjem kódját, ő is az enyémet.

Írok pár példát, amikor jól jött hogy tudjuk egymás kódját (főleg az enyémet):

Bent voltunk a munkahelyemen, ő most először jött be hozzám, hétvége volt, senki se volt ott és nekem pedig fontos munkám volt, a párom pedig a környéken járt.

A wifi nálunk betűk és számok halmaza, mikor bekötötték a netet akkor beírtam a telóba,

és valahová leírtam de franc tudja már hol van, a munkatársaimnak megvan, de ismétlem senki se volt ott, így evidens volt hogy a párom a wifit az én telómon használja, nem pedig összevissza elkezdjük keresni a kódot. Van neki mobilnete, de ha már van wifi, ne azt használja el alapon.

Aztán a dm-ben vásárolunk, én pakolom ki a cuccokat, az ő telóján pedig nincs dm app.

Kiveszi a táskámból a telefont, hogy beaktiválja a kuponokat mert én elfelejtettem...

A kocsiban álltalaban az én telefonom használjuk, én vezetek, ő pedig zenél. Vagy az enyémről, vagy az övéről.

Én is tudom az ő kódját, de ritkán van a kezemben az ő telója. Álltalaban ha megkér valamire, hogy nézzem meg, csináljam meg, akkor.

Soha, soha nem néznem meg miket irkál mással. Egyszerűen az tabu... 8éve vagyunk házasok, és soha, soha nem néztem meg, olvastam el mással való üzeneteit, az magánügy tényleg, egy olyan dolog amit ha akar elmond, akar nem.

Olyan privatszféra megtörése lenne, elképzelhetetlennek tartom azt, hogy utána ugyanúgy boldogan pl odaadjam neki a telóm, vagy hogy bízzak benne, mert én a magán beszêlgetéseim elszoktam neki mesélni, kivel mit beszéltem, kivéve ha bizalmas. Ha bizalmas, nem mondom el, ahogy ő se ha egy barátja bizalmasan mond neki valamit.

Ennyi legyen már meg, felőlem nyugodtan youtube-zhat a telefonomon, szokott egy könyvet is olvasni ami nekem van letöltve, zooplus-on rendelget a kutyának dolgokat, shazammal ismertet fel zenét hirtelen a rádióból, tehát ő azért használja az én telefonom amihez kell a kód, de soha nem nézne meg a beszelgetéseim, az már más, az már elfogadhatatlan.

Van benne és bennem is ennyi tisztesség.

Tehát a kérdésedre kérdező a válasz, én megadnam. De, eltudom képzelni hogy valakinek ez nagyon nagyon red flag, hogy amúgy nincsenek olyan alkalmazások amiket használnál, neked nincs meg, illetve minek kettő belőle ha már van egy, akkor minek tudnád?

Azért akarod tudni, mivel bizalmatlan vagy vele.

Az viszont baj, mi nem azért tudjuk egymásnak mert nem bízunk, hanem mert osztozunk az alkalmazásokon.

Szerintem ez gond, megrendült a bizalom, ezen kellene változtatni.

Nem tudom meglehet-e ezt erősíteni, vagy szeretnétek beletenni munkát ebbe, ha azt érzed érdemes lenne, oszd meg ezt a pároddal és tegyetek meg mindent hogy ez újra felépüljön.

2023. aug. 9. 10:24
 38/44 anonim ***** válasza:
10%

Turizni szerintem sem kell. Megbeszélték hogy legyen, a csaj a jelek alapján megint valamit sumákol. Annyi kell, hogy akkor szivem, légyszi add ide a telefonod. Ha a válasz nem és bulshitelés, akkor bele se kell nézni, hiszen megint kavar valamit a háttérben. Szó nélkül és azonnal odaadja? Bele se kell nézni, meg lehet nyugodni.

Itt nem arról van szó, hogy át kell a másikat világítani, hanem hogy hogyan reagál arra, ha megkérik, számoljon el. Nem tartozik elszámolni? Remek, akkor legalább tiszta sor, hogy az elvileg classic monogám kapcsolatba sem tartozik. Ott ugyanis a felek felelősek és elszámoltathatók, férfi is, nő is.

2023. aug. 9. 10:29
 39/44 anonim ***** válasza:
85%

"Annyi kell, hogy akkor szivem, légyszi add ide a telefonod."

Én azt mondom erre, hogy nem, pedig nem csalok. De ez mutatja, hogy máshogy állunk a dolgokhoz, értelmetlen a kapcsolat.

2023. aug. 9. 10:33
 40/44 anonim ***** válasza:
78%

"Annyi kell, hogy akkor szivem, légyszi add ide a telefonod"

Kell??? :D Kiröhögném aki kutakodni akar utánam. Ha ribinek néz akkor húzzon és keressen olyat aki szerinte nem az.

Nem, az ismerőseim titkai, a munkahelyem dokumentumai és hasonlók nem "elszámoltathatók" a párom felé.

2023. aug. 9. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!