Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtudod a Pasid/Csajod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudod a Pasid/Csajod jelszavát a telefonjához vagy a számítógépéhez vagy akármijéhez. Ha nem is kutatod végig azért belekukkantasz egy pár dologba?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi (:
2010. márc. 24. 18:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom a pasim jelszavát, ő adta meg. Még soha nem néztem bele semmibe. Megbízom benne, azért a pasim. 22/L
2010. márc. 24. 18:44
 2/20 anonim ***** válasza:

hááát... jó kérdés.. nem vagyok egy féltékeny típus de azért belenéznék, hogy más fiúkkal többet smsezik-e mint velem

f21

2010. márc. 24. 18:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, de inkább nem. Ha rájönne elveszíteném a bizalmát és soha nem mosnám le magamról, hogy nem direkt kutattam a dolgai között.
2010. márc. 24. 18:47
 4/20 anonim ***** válasza:

Noss!

Eddig még nem kellett kutakodnom egy barátnő iránt sem, mert nem merült fel olyan dolog, ami miatt ezt kellett volna tennem. Azaz megvolt a bizalom, meg az égatta világon mindig mindenröl tudtam és megbeszéltük.

Amúgy meg eddig minden b.nőmnek tudtam a jelszavát / kódját minden e-mailjéhez meg telefonhoz meg minden hasonlóhoz. Ugyanúgy tudom a főnökömét is, és a főnököm b.nőjének is a jelszavait de ez csak példa. 26/f

2010. márc. 24. 18:49
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem érdekelne 19/L
2010. márc. 24. 18:49
 6/20 anonim ***** válasza:

nincs olyan jelszava amit ne tudnék,sőt,legtöbb helyre ugyanaz a jelszavunk,vagy alapból közöset használunk,telefont meg szintén használjuk a másikét (vagyis inkább ő az enyémet,mert az övén sosincs pénz,én meg előfizus vagyok,de én is kérdezés nélkül olvasom fel neki pl az sms-ét,ha hozzám van közelebb a telefonja,vagy veszem fel ha csörög)

emailt megint megnézzük egymásét,főleg ha tudom,hogy ő nincs gép előtt,és vár vmit,megvan jegyeztetve miden jelszava a gépemen,és forditva

22/L

2010. márc. 24. 18:50
 7/20 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs semmi ha belenézünk egymás cuccaiba. Alap, nincs rejtegetni valóm, és neki sincs.
2010. márc. 24. 18:53
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tudjuk egymás jelszavát,engem nem is érdekel.Intézzük a saját levelezésünk,hívásaink és ami a másikat is érinti azt úgyis felolvassuk,megmutatjuk.Bízom benne,soha nem adott rá okot,hogy ne tegyem.Látom rajta,hogy boldog velem.Ha meg akarna csalni akkor találna rá módot úgyis,akárhogy ellenőrizném. 26/L
2010. márc. 24. 19:03
 9/20 anonim ***** válasza:
Tudom a jelszavait szerintem mindenhova,mert volt hogy megkért nézzek meg ezt azt vagy ilyesmi.Ő valahova tudja valahova nem a jelszavam igazából nem érdekli és én sem kutakodok.Tök felesleges.
2010. márc. 24. 19:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Előző voltam (l/20)
2010. márc. 24. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!