Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti mire gondolnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mire gondolnátok ha a pasitok megváltoztattná a jelszavát iwiween ja meg a telefonjához se nyulhatok?

Figyelt kérdés
8 honapja együtt vagyunk eddig tudtam a jelszavát mer mindig mondta h nézzem meg neki h kijelölte be.. erre meg megváltoztatta és az volt a válasza h ne turkáljak a dolgába..Teloját is ellenörizni szoktam mer mostanába nagyon furcsán viselkedik.Meg az is baj ha meg kérdezem h mit csináltál ma merre voltál.Mint ha ő nem kérdezni meg tőlem.
2010. jan. 19. 17:43
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jaa és a haverjai befolyásolják mindenbe..Többet van velük mint velem.Nem mondom h mindig legyen velem de ugyan ugy foglalkozon és ne ők legyenek az elsők hanem én
2010. jan. 19. 17:44
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Berágnék. Van az embernek magánszférája.
2010. jan. 19. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

A kötelék két férfi között erősebb, mint a kötelék egy férfi és egy nő között, mert mint általában, a férfiak erősebbek a nőknél. Ez tudományos tény.

A nők azok jönnek - mennek, szóval ha 1 évnél nem idősebb a kapcsolat elfogadható.

2010. jan. 19. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is a halálom, amikor a feleségem "véletlenül" jelölget az én iwiwemen, meg naponta talál gyanús ismerősöket! Na ezért változtatom a jelszavam! Aztán hisztizzen csak a saját hülyesége miatt!
2010. jan. 19. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
2., te tök hülye vagy...
2010. jan. 19. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
A férfiak szereteik birtokolni a nőket, fordítva ez nem működhet. Fogadd el!
2010. jan. 19. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Én azt gondolnám hogy van valakije!!Irj neki egy másik iwiről amit nem ismer és csalogasd ki a nyuszit a bokorból!Közös képetek van ott??
2010. jan. 19. 17:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Persze van fent neki kép. De nagyon gyanusan viselkedik a haverjainak nincsenek barátnöjük és egyfolytába csajoznak iwiwen folyamatosan lessik a nőket:S Szal én már nem tudom mit hidjek:S
2010. jan. 19. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Amikor az embernek már a telefonját is rendszeresen ellenőrzik, akkor igen, előbb-utóbb már az is számonkérésnek fog tűnni, ha csak szimplán megkérdezik, hogy merre voltál, mit csináltál?

Ez nem egy normális viselkedés, ami maga után vonja, hogy egy idő után a másik se fog tudni normálisan reagálni.

Persze, hogy furán viselkedik, ennek két oka is lehet:

- akár csak azért, mert szimplán az agyára ment a folyamatos ellenőrzés,

- akár azért, mert agyára ment a folyamatos ellenőrzés, és ezért talált mást magának, aki nem cseszegeti egyfolytában.

2010. jan. 19. 17:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem ellenörizgedtem eddig 1 hete kezdte el ezt csinálni eddig rendesen meg voltunk egyszer nem nyultam addig a telojához.
2010. jan. 19. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!