Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom lebuktatásában, nyomozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Donne kérdése:

Párom lebuktatásában, nyomozásban kérnék segítséget! Idegen nővel írkált, ideges ha a telefonját nézem, facebook jelszavát nemtudom, ideges ha ott vagyok amikor épp rajta van. Valaki-valami tanács?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem megcsal vagy megcsalt a párom...Néha meg úgy hogy csak beképzelem.Sokszor ittasan előhoz szétmenős, mi lenne ha elmenne vagy lenne valakije témákat, sokszor hangoztatja h nem elégedett a szex-el vagy velem, h elhíztam....Van 1 másfél éves lányunk, szüleimet nagyobb összeggel kisegítette, stb így ha csalna és el is hagyna, akkor már csak ezért sem menne el. A lényeg, h nagyon nyomaszt a féltékenység, a végére akarok járni!
2015. nov. 10. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges kiderítened, hogy megcsal-e, vagy megcsalt-e valaha. Ha ez a kérdés téged ennyire foglalkoztat, vagy egyáltalán komolyan felmerült benned, akkor ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Ezt támasztja alá az is, hogy nyíltan elégedetlen veled, a teljesítményeddel és a külsőddel is. Én már csak büszkeségből sem tűrnék meg magam mellett egy ilyen embert, úgyhogy nem értem, mit számít, van-e valakije. Küldd el, a kölcsönt pedig fizessétek vissza valahogyan.
2015. nov. 10. 13:34
 2/17 anonim ***** válasza:

Ertheto hogy ideges, ha ennyire a sarkaban vagy, meg ellenorzod.

Megette a fene igy mar ezt, ha meg akarod tartani, akkor vegyel vissza, ha nem, akkor meg vond le a kovetkeztetest es lepj.

2015. nov. 10. 14:54
 3/17 A kérdező kommentje:
ahogy írtam ezeket ittasan hozza fel, tehát ha kijózanodik, olyan mint 1 másik személyiség.Kedves szeretget ölelget....Ha szépen mellé ülök és elmondom miért vagyok féltékeny és miket beszélt, olyan megbánóan néz a távolba max 1 igazad van...-t kibök ált.-ban bocsánatkérés nélkül megyünk tovább és elmondja h én vagyok túl féltékeny, mert már megcsaltak, és akárkivel is összejönnék, mindenkire féltékeny lennék.Az érdekes, h ő csöppet sem az, mivel nem adok rá okot...
2015. nov. 10. 14:54
 4/17 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Ne haragudj, de mi az, hogy a szemedre hányja, hogy elhíztál? Ez igazi tapló. Olyan pofátlannak tűnik, hogy hiába buktatnád le, akkor se vállalna semmiért felelősséget, én úgy látom ez a kapcsolat megcsalás nélkül is elég szar állapotban van, ezt kéne megoldani valahogy, nem pedig trükközgetni.

Én megmondanám neki, hogy nem érzed jól magad a kapcsolatban, furcsán viselkedik, elfogadhatatlan dolgokat vág a fejedhez, és hogy te ezzel nem vagy hajlandó napi szinten megbirkózni.

2015. nov. 10. 14:59
 5/17 A kérdező kommentje:
igen most szeretnék lépni....ez nem csak ebből áll amit itt leírtam, és nem én vagyok a psicho....hétvégére vagy max szerdánként jár haza.Egyszer észrevettem a felsője alján "nagyobb nyomot" következtettem, és rákérdeztem azt a felsőjét tisztán vitte-e el.Igen volt a válasz.Mivel ott nem tudott magán könnyíteni, itthon még nem tudott, együtt pedig nem voltunk, ezért furcsának tűnt...Azóta le is tettem ezekről a gondolatokról, de mindig itt bujkál bennem, felhoztam a témát, és úgy válaszolt hogy már biztos velem kente össze, vagy úgy vitte el.Érdekes h 1 hétig nem vette volna észre...
2015. nov. 10. 15:00
 6/17 A kérdező kommentje:
nem azért akarom kideríteni hogy elküldjem, (bár valószínű előbb utóbb ez lenne ha megtudom).Inkább a lelki békém nem hagy nyugodni!Érzem-érzem de nemtudom magamnak elhinni...
2015. nov. 10. 15:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Otthon asztali gépen facebookozik?

Akkor csak egy keylogger kell a gépre, az elmenti és visszanézhetővé teszi a leütött billentyűket, így a jelszavakat is.

Onnan már csak egy lépés megnézni a facebookját.

Vagy egyszerűbb: telefonjába bele tudsz nézni?

Hiába törli a facebook messengeren az üzeneteket. Az ismerősök közt az kerül legfelülre, akivel a legtöbbet beszél.

2015. nov. 10. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
De ez mire jo? Urugyet keresel hogy szakits? Ha igen - szakits urugy nelkul. Ha nem - akkor meg minek?
2015. nov. 10. 15:34
 9/17 A kérdező kommentje:
keyloggert már próbáltam de nem értek hozzá szinte 0 vagyok telepítésből, 1 filmet nem tudok lehúzni, ráadásul a vírusírtó vagy fal rögtön jelez és nem akarom lefejezni a gépet.Még 1 ismerősöm sincs aki segíteni tudna!Mióta megvan a lányom szinte senkivel nem tartom a kapcsolatot.Telójába beletudok nézni, de a legegyszerűbb a világon, semmit nem tud csak üzenetet írni meg törölni.És sajnos minden üzit töröl, a híváslistában is benne van ha üzit ír, de akiket találtam mindet ismerem, 1 női név nincs benne.Hívások közt van nagyon sok imeretlen de mind más és más telszám szóval lehetnek bankok stb...ráadásul mind szlovák szám így még következtetni sem tudok.
2015. nov. 10. 15:36
 10/17 A kérdező kommentje:
nemtudom mire arra h megnyugodjak, arra h nenézzenek hülyének, ne sajálkozzanak vagy röhögjenek ki a haverjai a hátam mögött...
2015. nov. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!