Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donne kérdése:
Párom lebuktatásában, nyomozásban kérnék segítséget!
Idegen nővel írkált, ideges ha a telefonját nézem,
facebook jelszavát nemtudom, ideges ha ott vagyok amikor
épp rajta van. Valaki-valami tanács?
Szerintem felesleges kiderítened, hogy megcsal-e, vagy megcsalt-e valaha. Ha ez a kérdés téged ennyire foglalkoztat, vagy egyáltalán komolyan felmerült benned, akkor ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Ezt támasztja alá az is, hogy nyíltan elégedetlen veled, a teljesítményeddel és a külsőddel is. Én már csak büszkeségből sem tűrnék meg magam mellett egy ilyen embert, úgyhogy nem értem, mit számít, van-e valakije. Küldd el, a kölcsönt pedig fizessétek vissza valahogyan.
2015. nov. 10. 13:34
Ertheto hogy ideges, ha ennyire a sarkaban vagy, meg ellenorzod.
Megette a fene igy mar ezt, ha meg akarod tartani, akkor vegyel vissza, ha nem, akkor meg vond le a kovetkeztetest es lepj.
2015. nov. 10. 14:54
3/17 A kérdező kommentje:
ahogy írtam ezeket ittasan hozza fel, tehát ha kijózanodik, olyan mint 1 másik személyiség.Kedves szeretget ölelget....Ha szépen mellé ülök és elmondom miért vagyok féltékeny és miket beszélt, olyan megbánóan néz a távolba max 1 igazad van...-t kibök ált.-ban bocsánatkérés nélkül megyünk tovább és elmondja h én vagyok túl féltékeny, mert már megcsaltak, és akárkivel is összejönnék, mindenkire féltékeny lennék.Az érdekes, h ő csöppet sem az, mivel nem adok rá okot...
Ne haragudj, de mi az, hogy a szemedre hányja, hogy elhíztál? Ez igazi tapló. Olyan pofátlannak tűnik, hogy hiába buktatnád le, akkor se vállalna semmiért felelősséget, én úgy látom ez a kapcsolat megcsalás nélkül is elég szar állapotban van, ezt kéne megoldani valahogy, nem pedig trükközgetni.
Én megmondanám neki, hogy nem érzed jól magad a kapcsolatban, furcsán viselkedik, elfogadhatatlan dolgokat vág a fejedhez, és hogy te ezzel nem vagy hajlandó napi szinten megbirkózni.
2015. nov. 10. 14:59
5/17 A kérdező kommentje:
igen most szeretnék lépni....ez nem csak ebből áll amit itt leírtam, és nem én vagyok a psicho....hétvégére vagy max szerdánként jár haza.Egyszer észrevettem a felsője alján "nagyobb nyomot" következtettem, és rákérdeztem azt a felsőjét tisztán vitte-e el.Igen volt a válasz.Mivel ott nem tudott magán könnyíteni, itthon még nem tudott, együtt pedig nem voltunk, ezért furcsának tűnt...Azóta le is tettem ezekről a gondolatokról, de mindig itt bujkál bennem, felhoztam a témát, és úgy válaszolt hogy már biztos velem kente össze, vagy úgy vitte el.Érdekes h 1 hétig nem vette volna észre...
6/17 A kérdező kommentje:
nem azért akarom kideríteni hogy elküldjem, (bár valószínű előbb utóbb ez lenne ha megtudom).Inkább a lelki békém nem hagy nyugodni!Érzem-érzem de nemtudom magamnak elhinni...
Otthon asztali gépen facebookozik?
Akkor csak egy keylogger kell a gépre, az elmenti és visszanézhetővé teszi a leütött billentyűket, így a jelszavakat is.
Onnan már csak egy lépés megnézni a facebookját.
Vagy egyszerűbb: telefonjába bele tudsz nézni?
Hiába törli a facebook messengeren az üzeneteket. Az ismerősök közt az kerül legfelülre, akivel a legtöbbet beszél.
2015. nov. 10. 15:25
De ez mire jo? Urugyet keresel hogy szakits? Ha igen - szakits urugy nelkul. Ha nem - akkor meg minek?
2015. nov. 10. 15:34
9/17 A kérdező kommentje:
keyloggert már próbáltam de nem értek hozzá szinte 0 vagyok telepítésből, 1 filmet nem tudok lehúzni, ráadásul a vírusírtó vagy fal rögtön jelez és nem akarom lefejezni a gépet.Még 1 ismerősöm sincs aki segíteni tudna!Mióta megvan a lányom szinte senkivel nem tartom a kapcsolatot.Telójába beletudok nézni, de a legegyszerűbb a világon, semmit nem tud csak üzenetet írni meg törölni.És sajnos minden üzit töröl, a híváslistában is benne van ha üzit ír, de akiket találtam mindet ismerem, 1 női név nincs benne.Hívások közt van nagyon sok imeretlen de mind más és más telszám szóval lehetnek bankok stb...ráadásul mind szlovák szám így még következtetni sem tudok.
10/17 A kérdező kommentje:
nemtudom mire arra h megnyugodjak, arra h nenézzenek hülyének, ne sajálkozzanak vagy röhögjenek ki a haverjai a hátam mögött...
Kapcsolódó kérdések: