Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párom lebuktatásában, nyomozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Donne kérdése:

Párom lebuktatásában, nyomozásban kérnék segítséget! Idegen nővel írkált, ideges ha a telefonját nézem, facebook jelszavát nemtudom, ideges ha ott vagyok amikor épp rajta van. Valaki-valami tanács?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem megcsal vagy megcsalt a párom...Néha meg úgy hogy csak beképzelem.Sokszor ittasan előhoz szétmenős, mi lenne ha elmenne vagy lenne valakije témákat, sokszor hangoztatja h nem elégedett a szex-el vagy velem, h elhíztam....Van 1 másfél éves lányunk, szüleimet nagyobb összeggel kisegítette, stb így ha csalna és el is hagyna, akkor már csak ezért sem menne el. A lényeg, h nagyon nyomaszt a féltékenység, a végére akarok járni!
2015. nov. 10. 13:13
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Tudom milyen érzés, én is most mentem keresztül egy hasonló dolgon, amúgy ugyan ilyen furcsa dolgokat csinált az én párom is. Én sem nyugodtam addig amíg nem találtam kézzel fogható bizonyítékot arra hogy megcsal. Én mindig rákérdeztem ha valamit gyanúsnak találtam, mit ne mondjak, azok a magyarázatok amiket adott, nem voltak hihetőek, teljesen hülyének nézett, persze azt nem tudta hogy semmit sem hittem el amit mondott ilyenkor. Aztán szerencsémre, már ha lehet ezt annak nevezni, rábukkantam a bizonyítékra, amit már nem tudott tagadni, de addig én sem tudtam kilépni a kapcsolatból, amíg nem tudtam tutira a dolgokat. Még marhára fáj, de túl leszek rajta, persze ezt egy kicsit gyerekkel nehezebb végigcsinálni. Nem is értem hogy a gyermeke édesanyjára, hogy mondhat csúnyákat...tényleg iszonyatosan tapló dolog. És az teljesen mindegy hogy részegen mondja ezeket.... Nagyon sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy, de szerintem neked és a kislányodnak is jobb lenne ha ettől az embertől megszabadulnátok, tudom hogy nagyon nehéz, meg kívülállóként könnyű tanácsot adni, de ez az ember nem érdemel meg téged, nem érdemli meg azt hogy szeresd, tudom ez közhely, de majd lesz egy olyan férfi aki úgy fogad el téged ahogy vagy, mert az az igazi szeretet, amikor van hibád (mert minden egyes embernek van) , de azokkal együtt szeret. Egyszóval kitartást neked, remélem hamar megoldódik ez a dolog!
2015. nov. 10. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
En kirugnam most. Kerdes nelkul. Illetve zaratcserelnek es kiraknam a haz ele a cuccat.
2015. nov. 10. 15:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Néztem például alsónadrágos teszteket is, de elég félelmetesen írják le hogy nem vállalnak felelősséget ha bőrrel érintkezik,vagy beszívod zárt légtérben .....stb

Ráadásul a gyest kapok így anyagilag sem túl biztató..A számítógépes feltörős lehúzható cuccokhoz megint csak nem értek.Magánnyomozót újra csak nem bérelhetek, de aggasztóan ott van bennem a kisördög.Mindig elhesegetem, de ha megiszik valamit újra csak ott vagyunk, és mintha már direkt szívná a véremet...

2015. nov. 10. 16:02
 14/17 anonim válasza:
A bizonytalanság a legrosszabb, ha nem értesz a számítógépes dolgokhoz, kérj segítséget, vagy egy olyan ismerőstől aki érti ezeket, vagy valamiféle szakembertől. Ha a párod, ahogy írtad nincs sokat otthon, amikor éppen nincs ott, akkor buheráljátok meg a gépet. Én sem értek ezekhez, de az én párom olyan hülye volt, hogy simán hagyott nyomot maga után, el is küldtem a fenébe....
2015. nov. 10. 16:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Tényleg tudni akarod, ha megcsal? Gondolod, hogy egy billentyűzet rögzítő lebuktatná?

Letölthető programokkal ne próbálkozz, mert azok jellemzően jeleznek, és mint írtad is a víruskereső is észreveszi.

Ha nagyon ért a számítógéphez/okos telefonhoz a párod, akkor szinte esélytelen lebuktatni a segítségükkel... De ha nem annyira, akkor nem nehéz.

2015. nov. 12. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, addig mesz az agyara ezzel az otthoni gestapozassal amig annyira kiidegeled, hogy aztan tenyleg meg fog csalni.
2015. nov. 13. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
A leírásból ítélve úgytűnik nem a kezdetektől féltékeny, hanem az újonnan változtatott viselkedéséből. Tehát ha ad rá okot de előtte meg minden rendben volt, az igenis gyanús. Azzal meg hazudni magunknak hogy ugyan minden rendben van sokkal nagyobb ökörség mint "gestapozni". Én sem vágyom oylan kapcsolatra ahol megcsalnak, és igenis tudni akarnám mit nem lehet ezen megérteni?
2015. nov. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!