Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás vagy nem megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi©om4 kérdése:

Megcsalás vagy nem megcsalás? Tanács kellene.

Figyelt kérdés

Bonyolult a történet így ott kezdem hogy egy kis faluban lakok és nagyon rossz a tömegközlekedés és a barátnőmmel egy távolabbi városba mentünk bulizni. A barátnőm ezen estén összejött egy sráccal rám meg a haverja hajtott. Egy 1,5 éves kapcsolatban vagyok így nem engedtem neki. A barátnőmet hazavitte a srác viszont előtte rábeszélt hogy aludjak a srác haverjánál (aki korábban rámhajtott, de megígérte hogy nem lesz semmi). Elég sokat ittam így belementem a dologba. Náluk aztán mégis megcsókolt egyszer az ágyában és megtapizott, de nem löktem el magamtól. Ezután ígéretéhez híven nem is akart többet.

Reggel nagyon rosszul éreztem magam a történtek miatt.

Szerintetek most megcsaltam a barátom?

2013. jan. 28. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátodat. De Szerintem meg.
2013. jan. 28. 09:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb ugy nezd, hogy vajon mit szolna a parod ha megtudna. Vagy Te mit gondolnal ha a parod ilyet tenne egy masik lannyal. Ugy erezned, hogy megcsalt Teged?
2013. jan. 28. 09:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de megcsaltad. Nem is akkor, amikor belementél a dologba, hanem akkor, amikor beleegyeztél abba, hogy hazamentek együtt... Onnantól már nálam megcsalás.

26F

2013. jan. 28. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Megcsalás az, ha megdugott.( Nem tudom, ezután azon megy majd az agyalás, hogy csak 10cm-t dugott be akkor az megcsalás?) Nem csaltad meg, csak szemét voltál vele. Ennyi.
2013. jan. 28. 09:20
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
A lényeg, hogy a barátodnál mi számít megcsalásnak. Nálam megcsalás, amit csináltál. Ott még nem, hogy ott aludtál (én is aludtam már másnál és nem történt semmi), hanem ott, hogy hagytad magad megcsókolni és tapizni. Na ez nálam megbocsáthatatlan.
2013. jan. 28. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőm piásan, buli után egy idegen férfinál töltené az éjszakát, már nem lenne több kérdésem. Az pedig, hogy megcsókolt, te meg nem lökted el magadtől, bőven megcsalád nálam. Ezért a 4. hozzászólóval nem értek egyet.
2013. jan. 28. 09:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, a csók megcsalásnak számít?

Ha annak akkor megcsaltad. Ha nem annak akkor nem csaltad meg...

2013. jan. 28. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Buli után egy idegen pasinál aludtál. Te fordított esetben mit szólnál? Egyébként kedves barátnőd van, hogy részeg állapotodban, tudván hogy kapcsolatban vagy, rábeszél ilyen dolgokra.
2013. jan. 28. 09:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok.

Nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt. Nem bizonytalanodtam el a páromban, de én nem akartam ilyen galibába keveredni. Egyszerűen csak magamra hagyott a barátnőm a buliban és nem tudtam mit csináljak. A srácnál meg már kiszolgáltatott, fáradt és ittas voltam ott már nem tudtam ellene tenni.

Nem érzem úgy hogy megcsaltam volna, mert én nem akartam a sráctól semmit és azóta sem akarok tőle semmit, de mégis bűnösnek érzem magam.

A válaszaitok szerint akkor ezt a barátommal kell megbeszélnem. Köszönöm a segítségeteket.

2013. jan. 28. 09:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Előzőnek jó meglátása volt a "barátnőddel" kapcsolatban.
2013. jan. 28. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!