Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy nem megcsalás? Tanács kellene.
Bonyolult a történet így ott kezdem hogy egy kis faluban lakok és nagyon rossz a tömegközlekedés és a barátnőmmel egy távolabbi városba mentünk bulizni. A barátnőm ezen estén összejött egy sráccal rám meg a haverja hajtott. Egy 1,5 éves kapcsolatban vagyok így nem engedtem neki. A barátnőmet hazavitte a srác viszont előtte rábeszélt hogy aludjak a srác haverjánál (aki korábban rámhajtott, de megígérte hogy nem lesz semmi). Elég sokat ittam így belementem a dologba. Náluk aztán mégis megcsókolt egyszer az ágyában és megtapizott, de nem löktem el magamtól. Ezután ígéretéhez híven nem is akart többet.
Reggel nagyon rosszul éreztem magam a történtek miatt.
Szerintetek most megcsaltam a barátom?
Sajnálom, de megcsaltad. Nem is akkor, amikor belementél a dologba, hanem akkor, amikor beleegyeztél abba, hogy hazamentek együtt... Onnantól már nálam megcsalás.
26F
Attól függ, a csók megcsalásnak számít?
Ha annak akkor megcsaltad. Ha nem annak akkor nem csaltad meg...
Köszönöm a válaszaitok.
Nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt. Nem bizonytalanodtam el a páromban, de én nem akartam ilyen galibába keveredni. Egyszerűen csak magamra hagyott a barátnőm a buliban és nem tudtam mit csináljak. A srácnál meg már kiszolgáltatott, fáradt és ittas voltam ott már nem tudtam ellene tenni.
Nem érzem úgy hogy megcsaltam volna, mert én nem akartam a sráctól semmit és azóta sem akarok tőle semmit, de mégis bűnösnek érzem magam.
A válaszaitok szerint akkor ezt a barátommal kell megbeszélnem. Köszönöm a segítségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!