Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Adott az alábbi téma

Van egy lány és van egy fiú, négy hónapja vannak együtt. (15évesek). A fiú ahol lakik, egy ottani csajjal megcsalja a barátnőjét. Nem feküdtek le...csak csók, a többit nem is akarom tudni. A lány ezt megtudja, kérdőre vonja a fiút és kiderül minden, vagyis a megcsalás. A lány nagyon kibukik és elrohan a fiútól...a fiú azt mondja, hogy szereti a lányt és többet nem csinálna ilyet, bocsásson meg neki mert rossz nélküle és nagyon szereti..

Ennyit erről a lány és fiú dologról.

Én éreztem hogy szeret!! Meg éreztette az érintésével...sose volt így különösebben lányokkal..megbocsássak? Hiányzik és szeretem..de félek hogy megteszi máskor is..

Vége vagy....?

(nem ivott alkoholt)

2013. jan. 27. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy ahhoz, hogy egy pasitól ezt elnézd:)
2013. jan. 27. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Nézd el neki nyugodtan, valószínűleg meg fogja tenni máskor is, de ez ne zavarjon, csald te is őt, amilyen beteg világban élünk ez már lassan nem is lesz téma.
2013. jan. 27. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ha csak ilyen választ tudsz írni, inkább hanyagolj!

Meglátszik az értelmi szinted.

2013. jan. 27. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a fiú nem volt Veled szemben tisztességes,nem volt becsületes sem,eljátszotta a bizalmadat.Ezek után semmi jóra ne számíts Tőle!Nem szabad az ilyet visszafogadni.
2013. jan. 27. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt a fiút, ismerkedj, randizgass, szórakozz. Általában nem 15 évesen találjuk meg életünk párját. Ráérsz még te is lehorgonyozni egy fiú mellett.
2013. jan. 27. 20:54
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Hansonló helyzetbe vagyok fiú vagyok és megcsaltam de nem azért mert nem szeretem hanem azért nem idióta voltam.

Adj neki még egy esélyt. Bár én is kaptam volna lány nem csalódott volna bennem az biztos. Mindenkinek jár 2. esély.

Próbáld meg vele újra ha megint szemét lesz akkor neki nem való barátnő!

2013. jan. 27. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
15 éves gyerekek vagytok, inkább a haverokkal bulizzatok, ezek a szerelmek hála az égnek soha nem tartanak örökké, viszont kimaradsz egy csomó jópofa élményből, míg felnőttesdit játszol.
2013. jan. 28. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó!

És arra nem gondolsz, hogy én így érzem jól magam?

Én szeretem ha van valakim... és nem játszok felnőttesdit.

Semmiből nem maradok ki, mert a barátom a baráti köröm ugyan az, akiket még én neveztem "barátimnak" jól átvertek. Ennyit a barátokról.

2013. jan. 29. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!