Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulóban volt. Megcsalt. Azóta nem ír. Felejtsem el?
nem ártana beszélned vele.. nem tőle tudtad meg... de azért ne a háta mögött intézd el kettőtök ügyét...
és hogyhogy kialakulóban volt? ha 3 hete csókolgatott, az már nem kialakuló...
ja most játszhatod itt a büszkét... de ez nem egy romantikus sorozat, hanem az élet!
az nemigazán számít pincsiségnek, ha valaki beszélgetést kezdeményez... pláne, ha az számonkérő...
én is megcsaltam a barátnőm 1 hetes járás után.. nem akartam ugyan, de megtettem... megbeszéltük, és azóta 2 év telt el, még mindig együtt vagyunk
ne állítsd a büszkeségedet az életed útjába... a büszkeség az egyik legfölöslegesebb, leggátlóbb érzés.. ne légy gyerekes
mennyivel egyszerűbb lenne, ha beszélnél vele.. vagy csak szólnál, hogy beszélni akarsz vele, úgy még az az ájtatos büszkeség is megmarad...
és akkor nyugodtan dühös lehetsz rá.. elvégre.. miért ne tehetnéd? csak annyi, hogy megkérdezed mit gondolt, miért csinálta, és mit akar következőleg.. és ezzel ki lehet mondani, hogy akkor végeztetek egymással, nem pedig messziről csúnyán nézni a másikra de nem lezárni az ügyet..
úgy kétely se maradna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!