Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek? Hosszú a történet, köszönöm aki időt szakít rá és próbál segíteni.21 F
Jajj Drága. :( Rendesen elsírtam magam. Őszinte leszek, fogalmam sincs mit tegyél. Lehet ha elmondanád neki, abszolút nem hinne, mert úgy fogná fel, hogy csak el akarod rángatni az illető mellől. Én arra is meg merek esküdni, hogy ez a gyökér állat megtiltotta neki, hogy beszélgesstek. Voltam ilyen helyzetben anno. Szerintem minden lépését figyeli, minden üzenetét, email-t, telefon stb. Velem ugyanezt megcsinálták. Ezért nem akar és nem is fog veled beszélni.
Nem tudom pontosan mi lenne ha elmondanád. Az is lehet, hogy jó járnál vele, vagyis B járna vele jól. Ráébredne sok mindenre.
Szeretnék segíteni, de tényleg nem tudok. Sajnálom ezt az egészet.
döntés könnyű. ám sulya van.
ha ezt a kérdésem megválaszolod, akkor válaszoltál magadnaj is. ..
Te örülnél ha a legjobb barátod nem mondaná el, hogy megcsaltak?
Amit én tennék a helyedben:
Fognám a bizonyítékokat és szépen megmutatnám neki.
Vannak tényleg jó manipulátorok, és vannak akik meg bedőlnek neki, sajnos.
Bár én nem reménykednék, hogy ezután a karjaimban kötne ki a csaj, de szerintem te sem azért hoznád tudtára a dolgokat mert meg akarod kapni , hanem mert igazságtalan ez az egész történet vele szemben.
Ha valaki el akar valamit hinni a másikról, akkor el is fogja. B eldöntötte, hogy nem hiszi el a párjáról a pletykákat, mert vele akar boldog lenni.
Külső szemlélőként ezt te láthatod, hogy oltári baromság, de attól még így van... Én azt mondom, hogy jelen esetben felejtsd el ezt a majdnem összegabalyodtatok dolgot, és szimpla barátságként kezeld.
Bár tény, jelen esetben ez is nehéz - a dolog leginkább akkor működhet, ha eljuttok odáig újra, hogy barátokként tudtok beszélgetni. Mivel keresett, és elmondta, hogy csak kellemetlen a szitu, ezért esélyt erre még látok. :) Csak jelezd te is, hogy hiányolod a barátságát.
A lényeg: ne mondd az arcába, hogy ő most milyen hülye, a lényeg, hogy neki kell ezt felismerni. Hogy mondjuk ha azóta is vannak gondok náluk, akkor az ezt és ezt is jelentheti... de persze, nyilván az ellentétét is. A lényeg, hogy ne te mondd ki konkrétan, mert abból tényleg te jössz ki rossz fiúként. Támogasd, állj mellette, akkor is, ha azt gondolod, hogy oltári butaságot csinál.
Egyébként még ott a másik verzió is (töredéknyi eséllyel, de ott van), hogy a srác mostanra felhagyott a fűvel-fával játékkal, és tényleg élnek, mint hal a vízben. Három év alatt azért jócskán újra lehet építeni egy kapcsolatot - ez esetben viszont csak rombolnál.
Én épp ezért nem mondanám el neki konkrétan, ha lennék (újra) annyira barátok, hogy ilyen legyen téma, akkor próbálnám úgy alakítani, hogy ne hunyja be a szemét, ha valami gyanús, de ezt neki kell felismernie. Te pedig csak - barátként - ott lehetsz, mint anno is, remélve, hogy nem esik nagyon pofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!