Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt ilyen?
:D Hogy megtudtátok h az exetek minden utánatok lévő nőjét csalta de csak akkor nem dugott félre amikor veletek volt?:DDD(igen itt ex fiúról van szó)
Mert én olyan jókat röhögök ezen :'D
Valakinek valami vicces exes története ?:D
engem nem csalt meg az exem,de első talink úgy történt én benne a barátja meg otthon.És ez jellemző volt rá
én vagyok a kulcs a hűséghez.
:'D
de ez kimondott fain érzés mert mellettem nem dugott félre :DDD(minimális ego növelés) de miután szétváltunk mindenki akit felkapart :'D(elég rusnyák voltak) rögtön megcsalta xD
lehet téged is,nem tűnsz túl bonyolultnak hogy észrevedd ha igen :D
mondjuk a probléma ott gyökerezik hogy ha csak ronda női voltak utánnad,akkor ő se egy világ szépsége férfi,és ha ő se szép,nos
akkor te se vagy egy jó nő,de nem is gondoltam mondjuk
semmi személyes,de jót nevettem.
:D én csak jót röhögök rajta
nézhettek gonosznak de én ilyenen csak röhögni tudok h valaki annyira hülye h 1 hónapig tud bármit megtartani :D
bár én nem tudnék úgy állni senkihez h na szabadnak kéne lenni mert olyan helyre megyek ahol gáz ha van valakim ezért inkább kidobom a jelenlegi embert
bár én nem vagyok nagy bulizós :D de ilyenektől kiégek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!