Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SweetLady kérdése:
Veletek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
:D Hogy megtudtátok h az exetek minden utánatok lévő nőjét csalta de csak akkor nem dugott félre amikor veletek volt?:DDD(igen itt ex fiúról van szó)
Mert én olyan jókat röhögök ezen :'D
Valakinek valami vicces exes története ?:D
2015. máj. 12. 22:52
21/23 anonim válasza:
Miért akarnék én tőled képet? Arany szívem le ne ess az egodról az iq-d ra mert nagyon megütöd magad...
22/23 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy téged nagyon is érdekel, hogy mivan az exeddel. Amúgy nagyon érett dolog az exedet szidni, valószínűleg ő már rég elfelejtett, de te még mindig ezen pattogsz. ;) De azok alapján amiket írtál róla pont összeillettetek.
23/23 anonim válasza:
Nem magadról küldenél képet, hanem eltöltenéd valakiért a netről. Amúgy meg ki lenne kíváncsi rád? Tudjuk, hogy csúnya vagy, ami nem lenne probléma, ha nem szólnál le másokat. A barátod nem csalt, mert kisebbségi komplexusa volt és még lehet hogy bzi is? Hogy jönnek össze ezek? Ha őket csalta téged is. Honnan tudnád, hogy téged nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!