Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Veletek is volt ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SweetLady kérdése:

Veletek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

:D Hogy megtudtátok h az exetek minden utánatok lévő nőjét csalta de csak akkor nem dugott félre amikor veletek volt?:DDD(igen itt ex fiúról van szó)

Mert én olyan jókat röhögök ezen :'D

Valakinek valami vicces exes története ?:D

2015. máj. 12. 22:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Miért akarnék én tőled képet? Arany szívem le ne ess az egodról az iq-d ra mert nagyon megütöd magad...
2015. máj. 18. 12:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy téged nagyon is érdekel, hogy mivan az exeddel. Amúgy nagyon érett dolog az exedet szidni, valószínűleg ő már rég elfelejtett, de te még mindig ezen pattogsz. ;) De azok alapján amiket írtál róla pont összeillettetek.
2015. máj. 18. 18:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem magadról küldenél képet, hanem eltöltenéd valakiért a netről. Amúgy meg ki lenne kíváncsi rád? Tudjuk, hogy csúnya vagy, ami nem lenne probléma, ha nem szólnál le másokat. A barátod nem csalt, mert kisebbségi komplexusa volt és még lehet hogy bzi is? Hogy jönnek össze ezek? Ha őket csalta téged is. Honnan tudnád, hogy téged nem?
2015. máj. 20. 01:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!