Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom megcsalt?

Figyelt kérdés

A barátom megcsalt és több lánynak írogat,hogy legyen köztük valami. (a lányok tudják,hogy én vagyok neki,de ez már az ő szégyenük) Ezeket tegnap tudtam meg,mikor elfelejtett kilépni a Facebookjából. Azóta rosszul vagyok mikor meglátom és a szexet is visszautasítottam,amit furcsállott.

Mit tegyek most? Ha elmondom hogy tudom,akkor jön az,hogy miért turkáltam a dolgaiban. (Ez jogos) De ezt nem fogom tudni szó nélkül lenyelni. Valahogy le kéne buktatnom?

Előre köszönöm a normális válaszokat. 18/L

2014. júl. 19. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellenek a játszmák. Mond meg neki hogy egy gerinctelen köcsög, és dobd ki a fenébe... Ha nagyon akarsz mondani neki valamit akkor vágd oda hogy egy másik "csaja" írt neked... Aztán főhet a levében hogy ki volt az :D
2014. júl. 19. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én lapátra tenném, van annyi büszkesègem és tartásom hogy nem egy ilyen pasi mellett élnék aki gyakorlatilag másra vágyik és idő kérdése hogy mikor teszi meg.....de ha szeretsz szenvedni, akkor maradj vele :)
2014. júl. 19. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen nehéz helyzet előtt állsz, de semmiféleképpen ne hagyd ezt annyiban. Szerintem szépen lassan kitudnád borítani a bilit, de lehet az még hetek, hónapok kérdése lenne, és azt nem lehet bírni, mert amit tudsz annak értelmében nem is lehetne. Meg is csalt, vagy csak írogatott lányoknak? Miből veszed, hogy meg is csalt. Ezeket tudva pontosabb válaszokat tudnak adni a többiek, meg én is. Egyébként ne hagyd annyiba, csak ezt tudom mondani mégegyszer és akárhogy is, de lehet el kéne mondanod, hogy még csak bele se kellett nyúlnod a facébe, mert ahogy megnyitottad azonnal szeme találtad magad a felugró ablakokkal .. :(
2014. júl. 19. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba!
2014. júl. 19. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Dobd ki mint kutyat szarni,csald vissza, ordisd le a fejèt ès jol pofozd meg!
2014. júl. 19. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
az kemény h meg se fordult a fejedben h leordítod a fejét és szakítasz vele? :D jól megbüntetted, szex nem volt de azé lecirmantottad mi? szerintem hagyjad répázgatni csajokat, összeilletek.
2014. júl. 19. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:

én a helyedben kidobnám...hűtlenség = lapát!

21F

2014. júl. 19. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem valdd be neki,hogy mit csináltál.

Biztos nem lesz elragadtatva.Sokat nem vesztesz ha más lányokat is fűz.

2014. júl. 19. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül belépve maradt, akkor te nem kutakodtál. Mondd meg neki nyugodtan, hogy véletlenül úgy hagyta a facebookot és akkor láttad meg.
2014. júl. 19. 18:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem hagyom ,csak még nem tudtam mit csináljak,mi lenne a megfelelő.

Igen, megcsalt. Az egyik lány írta ,hogy elmondta a pasijának,hogy megcsalta vele és most együtt vannak. És megbeszélték hogy részletesen ,hogy mit csinálnak az ágyban.

2014. júl. 19. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!