Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom megcsalt?
Figyelt kérdés
A barátom megcsalt és több lánynak írogat,hogy legyen köztük valami. (a lányok tudják,hogy én vagyok neki,de ez már az ő szégyenük) Ezeket tegnap tudtam meg,mikor elfelejtett kilépni a Facebookjából. Azóta rosszul vagyok mikor meglátom és a szexet is visszautasítottam,amit furcsállott.
Mit tegyek most? Ha elmondom hogy tudom,akkor jön az,hogy miért turkáltam a dolgaiban. (Ez jogos) De ezt nem fogom tudni szó nélkül lenyelni. Valahogy le kéne buktatnom?
Előre köszönöm a normális válaszokat. 18/L
2014. júl. 19. 18:25
11/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit össze-vissza lett a vége
2014. júl. 19. 18:51
12/12 anonim válasza:
Ez lapát. Ha így leírta kerek-perec, akkor inkább rakd ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!