Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom, mit tegyek?
1 hónap múlva 4 éve leszünk együtt, erre a hétvégén smárolt egy csajjal nem egyszer! Azt mondja szeret és bűntudata van, de valami megváltozott benne a gondolkodásában, már nem úgy tekint a kapcsolatunkra! Szerintetek? Mit tegyek?
20/L
Ennek semmi értelme, a barátod felelőtlenül viselkedik, nem szeret Téged.
Kalap s kilincs!
24-N
egy smárolás mit számít? ne legyél ennyire maradi fap.csa
16 évesen szedett fel és vele akarsz meghalni is? élvezd amíg jó aztán keresgélj tovább, a de a következő se lesz jobb, csak más
azok a pasik akik annyira nyomik hogy nem kellenek más nőnek azok meg olyanok is
De én megtaláltam benne mindent, amire szükségem van, és eddig tökéletes is volt minden.
Mi változhatott meg benne?
Ezt nem is mondtam, először a csaj kezdeményezett, de másodjára már neki se volt ellenére gondolom..
Illetve ugye mondja h megváltozott valami, és azt is hogy szeret és próbálja megváltoztatni a dolgokat, de nem érzem hogy próbálna változtatni bármin is.
Hogy érted, hogy mit jelent?
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!