Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ha a párom le jelszavazta és viszi magával a lakásba is a telefonját?
Élettársam van pár éve. Kb. 3 hónapja jelszóval védi a telefonját. Ha ír és a közelébe vagyok kiakad ha odanézek...mondvan miért kell leselkedni ..
Természetesen kérdőre vontam azon túl vagyok . Nem vevő rá hogy feloldja a telefonját és megnézhessem...csak jól kiakad ha ilyet kérek.A válasza rá hogy magánszférája nehogy ne lehessen, hogy ő barátokkal vagy üzletfelekkel mit beszél miért kell azt nekem tudnom., miert kellene beszámolnia..
Persze nem várom én el hogy felolvassa kivel mit beszél de azért kicsit gyanús lett a helyzet. Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem.Igaz annyi van a pucájába a telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte/mióta az övét is dugdossa!
Bevallom felek nem e a hátam mögött kavar.Nem szeretnék olyan férfivel együtt élni, főzni, mosni rá, kiszolgálni, az éveimet, a szeretetemet rá pazarolni aki a hátam mögött esetleg sumákol. De ezt hogy tudnám így kideríteni?
Esteleg sumálkol???
Minden esetleg?
Nagyon okosan teszi.
Ha valóban vannak rajta üzleti partnerek adatai (igen, még a telefonszám is az), akkor ha te hozzáférst, adatvédelmi incidensnek tekintendő, és be is kellene jelentenie.
Kicsit olvasgass GDPR témában.
Én nőként ugyanúgy kiakadnék, ha átnéznéd a telefonom, pedig nem csalom meg a férjem, de mi a kisf.szom köze lenne ahhoz, hogy a barátnőm pl megosztja velem, hogy a gátmetszése milyen volt, meg másik barátnőm, hogy a pasijával szakítottak???
Nem engedem nézegetni senkinek a telefonom, mert azok, akikkel beszélek, úgy írnak, hogy azt én olvasom el, nem a csávóm, akihez nekik semmi közük. Tényleg magánszféra.
Az én telefonomon is van kód. Nem a férjem miatt, hanem hogy ne nézhessen bele bárki. Ez nálunk nem probléma. Egyébként sem szoktuk nézni egymás telefonját, és nem is figyeljük, hogy mit ír a másik.
Szerintem ha ennyi kétséged van, akkor ez nem egy jó kapcsolat. Nem kell ahhoz belenézned a telefonjába, hogy tudd, hogy nem érdemes tovább folytatni, ha így viselkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!