Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni ha a párom le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom le jelszavazta és viszi magával a lakásba is a telefonját?

Figyelt kérdés

Élettársam van pár éve. Kb. 3 hónapja jelszóval védi a telefonját. Ha ír és a közelébe vagyok kiakad ha odanézek...mondvan miért kell leselkedni ..

Természetesen kérdőre vontam azon túl vagyok . Nem vevő rá hogy feloldja a telefonját és megnézhessem...csak jól kiakad ha ilyet kérek.A válasza rá hogy magánszférája nehogy ne lehessen, hogy ő barátokkal vagy üzletfelekkel mit beszél miért kell azt nekem tudnom., miert kellene beszámolnia..

Persze nem várom én el hogy felolvassa kivel mit beszél de azért kicsit gyanús lett a helyzet. Persze nekem be kell számoljak kivel mit beszeltem.Igaz annyi van a pucájába a telefonomat nem nézi már meg / azelőtt volt h megnezte/mióta az övét is dugdossa!

Bevallom felek nem e a hátam mögött kavar.Nem szeretnék olyan férfivel együtt élni, főzni, mosni rá, kiszolgálni, az éveimet, a szeretetemet rá pazarolni aki a hátam mögött esetleg sumákol. De ezt hogy tudnám így kideríteni?

2022. nov. 9. 07:56
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
60%

Esteleg sumálkol???

Minden esetleg?

2022. nov. 9. 08:02
 2/45 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezz rá, mi változott. Miert pont 3 hónapja kell neki az a privát szféra? Hogy erre mit mond, meghatározza a következő lépest. Plusz te se számolj be, kivel mit beszéltél, közöld, hogy mostantól neked is kell privát szféra. De nekem is gyanús lenne ez.
2022. nov. 9. 08:04
 3/45 anonim ***** válasza:
34%
Undorító dolognak tartom más telefonjában való turkálást. Ennyi erővel miért nem forgatod ki minden nap a zsebeit, nézed át a ruháját idegen hajszálak után kutatva, stb.? Meg kell beszélni, ha féltékeny vagy, hogy milyen terveitek vannak a jövőre nézve.
2022. nov. 9. 08:11
 4/45 anonim ***** válasza:
54%
Feltehetöen elege lett abból, hogy kutakodsz utána a telefonján.
2022. nov. 9. 08:12
 5/45 anonim ***** válasza:
85%
Ez az lesz, amire gondolsz.
2022. nov. 9. 08:12
 6/45 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon okosan teszi.

Ha valóban vannak rajta üzleti partnerek adatai (igen, még a telefonszám is az), akkor ha te hozzáférst, adatvédelmi incidensnek tekintendő, és be is kellene jelentenie.

Kicsit olvasgass GDPR témában.

2022. nov. 9. 08:15
 7/45 anonim ***** válasza:
64%

Én nőként ugyanúgy kiakadnék, ha átnéznéd a telefonom, pedig nem csalom meg a férjem, de mi a kisf.szom köze lenne ahhoz, hogy a barátnőm pl megosztja velem, hogy a gátmetszése milyen volt, meg másik barátnőm, hogy a pasijával szakítottak???

Nem engedem nézegetni senkinek a telefonom, mert azok, akikkel beszélek, úgy írnak, hogy azt én olvasom el, nem a csávóm, akihez nekik semmi közük. Tényleg magánszféra.

2022. nov. 9. 08:16
 8/45 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően persze annak van igaza, aki szerint nem turkálunk a másik telefonjában. Itt a hirtelen semmiből jövő változás a gond. Azt nekem ne akarja senki bemesélni, hogy ha valaki egyik percről a másikra kényszeresen elkezdi dugdosni a telefonját, annak nincs vaj a füle mögött.
2022. nov. 9. 08:37
 9/45 anonim ***** válasza:
79%
Tuti ,hogy mással kavar. Mi a fenéért kellene titkolni bármit is, ha nem igy lenne?? Nem tudom, megoldható-e az ellenőrizgetés, lenyomozás, ilyesmi. Ha nem, dobd be a szakítást és a reakcióiból kiderülhet minden. Ha pakol, és megy, szinte örömmel, akkor meg is van a válasz a kérdésedre.
2022. nov. 9. 08:38
 10/45 anonim ***** válasza:
86%

Az én telefonomon is van kód. Nem a férjem miatt, hanem hogy ne nézhessen bele bárki. Ez nálunk nem probléma. Egyébként sem szoktuk nézni egymás telefonját, és nem is figyeljük, hogy mit ír a másik.

Szerintem ha ennyi kétséged van, akkor ez nem egy jó kapcsolat. Nem kell ahhoz belenézned a telefonjába, hogy tudd, hogy nem érdemes tovább folytatni, ha így viselkedtek.

2022. nov. 9. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!